mynewspapers.net

Inredningsidéer för en västerländsk bröllop

Inredningsidéer för en västerländsk bröllop


Västerländsk bröllop teman är icke traditionella och minnesvärd, utnyttja det gamla väst äventyrlig och romantisk anda. När du och din partner har beslutat om en Western tema, det finns gott om decorating detaljer att planera: din västra bröllop dekorationer kan vara lika lekfull eller så elegant som du väljer.

Stilfull ceremoni

Om du föredrar stilfulla, prova subtila västra accenter, balar av färskt hö, rustik vagn hjul och ett bröllop arch såret med murgröna och strängar av ljus. Blomsterarrangemang bör innehålla färska plockade blommor (eller silke blommor), accentueras av prairie gräs och vete stjälkar. Om du hittar en antik häst sadel eller häst tygeln, dessa ser charmiga stödd mot höbalar. Leta efter inredning i krämer, turkos blå och lila, skapa en pittoreska västra färgpalett.

Kreativa ceremoni

Inredningsidéer för en västerländsk bröllop


Om du är beredd att gå alla ut med din västra dekorationer, leta efter en plats som en ombyggd lada eller verandan i en historisk herrgård. Häng en gammaldags ranch skylt vid infarten till bröllopet, med "Sann kärlek Corral" eller namn du och din make-till-vara. Fotogen lyktor lägga till belysning i kväll ceremonier. Blanda blommande kaktus växter med den andra blomsterarrangemang och be ditt officiant till har en västern klädkod.

Eleganta receptionen

För eleganta västra dekorationer på din mottagning, prova en vintage västra känsla--tror en squaredans. Rutig gingham dukar ger en hemtrevlig look, idealiskt draperad över picknickbord. Välja ljusa röda kontroller, eller svart för en mer diskret och mångsidig utseende. Färska prästkragar, solrosor och gula rosor gör glada västra hörnstenarna, ordnade i glasburkar (försök tomma, rena honung eller gelé burkar). För en lycka accent, anbringa hästskor runt väggarna i den mottagande platsen.

Kreativa mottagning

För en verkligen iögonfallande västra bröllopsfest, utnyttja en mängd olika västerländska motiv. Skapa "Wanted" affischer av brudparet och visa dem i en framträdande plats (eventuellt nära tabellen gåva). Undvika fancy rätter och gå för tenn och tennlegeringar direkt ur det gamla väst. Färgglatt mönstrade snusnäsdukar dubbel som servetter. För att hålla din dryck cool, gå för gammaldags washtubs i stället för kylare. Top din bröllopstårta med en glänsande sheriff stjärna.