mynewspapers.net

Inredningsidéer för en tabell med hattar

Inredningsidéer för en tabell med hattar


Hattar är en universal mode som har funnits i evigheter. Hattar är inte bara för ditt huvud, men kan användas som dekor på sådant som tabeller. Det finns också många olika stilar av hattar att välja på utifrån inredning utseendet du går för. Lär dig mer om några av stilarna av hattar och hur de kan utnyttjas för att passa olika teman kan hjälpa dig att uppnå snygga och sammanhängande inredning.

Top Hat skålar

Höga hattar har svårt rangerbangård och stå rakt upp alla på sina egna. Det är därför de kan fungera som skålar i hörnstenarna. Till exempel kan du lägga till en elegant touch till part inredning genom att sitta en cylinderhatt uppochner i centrum av ett bord och fylla det med inredning som blommor eller ens parti favörer som buller beslutsfattare på nyårsafton. Lägga till ett färgat band virad runt basen av en cylinderhatt att matcha resten av färgsättningen i ett rum.

Liten hatt platshållare

Använd små hantverk hattar för dockor som plats korthållare på borden. Hobbybutiker säljer olika typer av hattar för docka, som höga hattar för män eller sommar blommor hattar för kvinnor. Köp mössor i bulk och skriva ut namn på placeringskort att limma hattar. I rum och gästerna har sin egen personliga dekorativa mössa.

Semester-tema hattar

Här hittar du hattar som passar in i en festlig semester tema att placera som hörnstenarna på borden. Till exempel använda häxa hattar för en Halloween fest, pilgrim hattar för hörnstenarna på Thanksgiving och Uncle Sam's röda, vita och blå höga hattar för den fjärde juli. Besök lokala parti och hantverk butiker runt helgdagar för dessa objekt.

Sport teman

För sport-tema inredning, exempelvis för en pojkes födelsedagsfest eller en svensexa, använda baseball hattar eller fotboll hjälmar som hörnstenarna. Vänd på fotboll hjälmar och fylla dem med potatis eller majschips eller andra part snacks; bara se till hjälmarna är nya och fräscha.

Antikt utseende

För ett antikt utseende, Visa gamla gammaldags hattar som hörnstenarna. Tror kubbhattar, 1940-talet slöja hattar och viktorianska hattar. För att lägga till inredning, placera gamla gammaldags hat lådor i tabellens centrum samt eller fylla hatt lådor med godsaker eller potpurri. Chef till lokala antika eller kostym butiker för att hitta autentiska hattar.