mynewspapers.net

Inredningsidéer för en rosa kakel badrumDekorera med rosa kan vara en utmaning; dock lämpar det sig för många stilar, inklusive franska loppmarknad, sofistikerad modern och viktorianska glam. Oavsett ditt utseende, välj färger att par fint med rosa, och använda objekt som accent bitar som ger denna badrum en distinkt stil som är sofistikerad nog för ett badrum ännu håller utrymmet bekväma.

Franska loppmarknad

Ger badrummet en fransk loppmarknad stil med inslag av svarta till accent rosa kakel. För vägg dekor, hänga trä plack med franska ord skrivs i svart skript eller flyttbara Väggdekaler i svart och följa upp med vita handdukar med svart klädsel. För extra accenter, välja svart tillbehör för tvålkoppen, vävnad box och tandborste innehavaren att fortsätta den franska loppmarknad touchen. Gäller svartvit randig tapet längs ena väggen, att välja tapet som kan stå upp till fukt i badrum. Bifoga vit handduk barer för att hålla en konsekvent färgsättning.

Enkel Modern

Använda rosa kakel som en hoppa från punkt för ett sofistikerat utseende med hjälp av cool toner och enkel texturer. Grått och rosa fungerar mycket bra tillsammans och uppnå en känsla av balans i ett badrum. Välj grå handdukar hängde på borstad nickel handduk barer och använda borstad nickel tillbehör för tandborsthållare, papperskorgen- och tvålkopp. För vägg dekor, välja svartvita fotografier tovigt i vitt och inramade med borstad nickel metall ramar för ett snyggare utseende. Ett alternativt val för art vore utskrifter på canvas som är belagda, att förebygga eventuella skador från fukt. Dessa kan utformas i flytande ramar eller utan ram om bilden är utvidgas till sidorna av bår barer, som är en modern ta på traditionell stil.

Viktorianska Glam

Göra detta utrymme glamorösa genom att fokusera på rosa och lyfta fram dess boudoir personlighet. Skapa en samlingspunkt med spegeln anpassad inramade i en snidad träram silver högblank. I stället för infälld belysning normalt återfinns i badrum, välja belysning som hänger ner bara lite, och leta efter något med glas i en ljuskrona stil. Tapet ena väggen i rosa att matcha kakel eller svart blommig flockade tapeter som gör en stil uttalande på ena väggen, och välja en matchande matta att komplettera vägg dekor. Välj enkla vita handdukar att kontrast med tunga strukturen på detta rum och fylla utrymmet med viktorianska badrumstillbehör och inramade vintage vykort till slut den period stilen.