mynewspapers.net

Inredningsidéer för en Outback part

Inredningsidéer för en Outback part


Medan delar av Australien anses helt urban och fullpackad med människor, är stora delar av det obebodda. Området anses vara den australiensiska vildmarken, som omfattar 2,5 miljoner kvadrat miles, är hem för bara 60 000 personer och långt mer varelser. Använda Outback som inspiration för din nästa fest, oavsett om du klämma i människor som Australiens tätare områden eller hålla partiet små och välja, ta efter det rymliga rummet i outbacken.

Korkad koalor och kängurur

Välkommen din Outback part gäster till ett djungel-tema paradis fylld med inhemska australiska varelser, koalor och kängurur. Koalas, med wide-set öron, fuzzy organ och stora svarta näsor, är solitära djur som mestadels äter eukalyptus blad och sova upp till 18 timmar om dagen. Kängurur, en nationell symbol för Australien, äter även växter (och vissa svampar). Båda djuren bär sina barn i påsar, även om den största koalaen skulle nog passa i påsen av minsta kängurun. Dekorera din festlokal med affischer och utskrifter av dessa exotiska djur, visar bilder av dem från barndom till vuxen ålder; och den kangaroo om, bilder av mer än 60 olika känguru arter, såsom vallabyerna, wallaroos och pademelons. Kolla part leverans lagrar för koala och känguru-tema varor såsom tallrikar, servetter och banners.

Upp och ner

Några invånare i USA tror Australien är på exakt motsatta koordinater i världen, och som bokstavligen om du vände världen upp och ner, två skulle vara på någon sida. Att äran tillhör faktiskt Indiska oceanen, enligt webbplatsen Peakbagger. I stället, Perth, Australien, mappas för att vara den mest bortersta platsen från USA (New York i synnerhet), inte direkt nedan. Du kan fortfarande använda idén om Australien som USA: s "upp och ner" partner som nästa parti tema. Skriva ut dina inbjudningar upp och ner på korten, och hänga alla dina affischer, serpentiner och banderoller upp och ner också. Fortsätta temat upp och ner med din munchies, inklusive den kulminerande behandla i partiet, kakan. Skapa en upp och ner kaka för din dessert att skicka gäster i stil. Bagare nya till köket kan skapa en korkad variant på en upp och ner kaka av bara baka en tårta enligt paketet, glasyr och dekorera den som vanligt, sedan vända den upp och ner på tallrik så kakan är sida upp och grädde är sidan ner.

Super tecken

Part gäster kan vara förtrogen med traditionella amerikanska vägmärken som "Ge" och "Stop", så ge dem ett "tecken" på något nytt genom att dekorera din fest med Outback animal crossing skyltar. Chansen finns, bosatta i Förenta staterna ofta inte får varnad att leta efter wombats eller tasmanska devils på deras nästa fyrvägs stop, men dessa tecken är vanliga i hela Australien. Ljust gul diamant tecken kan piggna till någon part vägg. Gör dina egna tecken på datorn med hjälp av ett bildbehandlingsprogram som Windows Paint eller Adobe Photoshop. Ett annat alternativ är att använda ett ordbehandlingsprogram (till exempel Microsoft Word) eller desktop publishing-program (till exempel Microsoft Publisher eller Adobe InDesign), alla har med ClipArt du kan söka (du förmodligen har mer tur att hitta kängurur än wombats). Party leverans och Outback återförsäljare säljer skyltar också.