mynewspapers.net

Inredningsidéer för en Funky barn sovrumFörvandla ditt barns sovrum med några funky objekt som finns i lokala butiker. Samråda med ditt barn först på hennes favorit färger, stil och objekt och sedan bygga rummet runt om de. En funky sovrum går till ytterst. Uppnå maximal effekt med storskaliga dekorationer och repurposed objekt.

Funky vägg idéer

Inredningsidéer för en Funky barn sovrum


Måla väggar en chockerande ljus färg, som neon orange, varma rosa eller elektrisk blå. Om det är för mycket, överväga att välja en vägg för färg blast, medan resten av rummet en neutral färg. Lägg silhuetter av barnets favorit objekt; överväga en jätte gitarr, skor eller en sport figur. Siluetter kan förstoras från en ClipArt-bild. Göra en stencil genom spårning siluett på en bit slaktare papper och klippte. Tejpa stencilen till väggen och spår runt. Fyll in med svart färg. Om du inte kan måla väggarna, täcka väggarna med tyg. Drapera tyget från taket mot golvet. Välj från skimrande, tryckt eller rika sammetsliknande material.

Funky tillbehör

Inredningsidéer för en Funky barn sovrum


Hitta funky Sovrumsaccessoarer i en farkost butik eller part butik. Gör en billig pärlstav gardin att ersätta en garderob dörr med fiskelina och geometriska former minska från metallic papper finns i avsnittet scrapbooking. Köpa några gårdar av färgglada fuskpäls att täcka bordsskivor, stolar eller göra kuddar från. Chef till festen butik för mer funky dekorationer. Party är en stor källa till billig sovrum inredning. Titta på filmen star utskärningar, fred tecken, serpentiner och andra tillbehör att fylla rummet.

Funky möbler

Inredningsidéer för en Funky barn sovrum


Leta efter funky kids Sovrumsmöbler på oväntade platser. Överväga strängarna en hängmatta för en säng, eller Använd som ett extra läsning utrymme. Högen med kuddar, lägga till julbelysning och ett steg pall för ett avkopplande privat område. Hög-top bord som ett skrivbord och använda barstolar. Ställa upp en valp tält i hörnet, komplett med en camp stol och batteridriven lykta. Detta kunde vara accessorised med uppstoppade djur och Julljus för en funky lekplats.

Funky visar

Inredningsidéer för en Funky barn sovrum


En funky room är en som uttrycker ett barns personlighet. Låt henne Visa upp hennes favorit artiklar genom att göra hennes Samlingar som den huvudsakliga delen av inredningen. Hänga spela in album, oönskade CD-skivor eller låta sin fylla en vägg med hennes samling av val--hattar, väskor, skor. Visa skor eller andra tillhörigheter genom att installera en vägg av hyllor.