mynewspapers.net

Inredningsidéer för en djungel-tema fest

Inredningsidéer för en djungel-tema fest


Det kan ibland kännas som om våra barn agera som djur, men på en djungel-tema fest som kan vara målet för firandet. Djungler kan tjäna som teman för födelsedagskalas, klassrummet fester och roliga övningar. Dekorera den värd rum eller hus på rätt sätt kan hjälpa få gäster in i djungeln anda och redo för lite expedition kul.

Krukväxter

Du kan använda krukväxter och blommor för att lysa upp känslan i ditt hem, men du kan också använda dem som dekorationer för din djungel-tema fest. Placera krukväxter strategiskt på hela partiet, foder korridorer eller inramning dörröppningar. Se till att gästerna har att gå förbi dessa växter på väg till området största partiet. Du kan köpa plast eller andra former av falska växter, men hålla dessa högt av upp nå gäster eller bakom andra krukväxter att fylla i hål men inte tjäna som en huvudsakliga dekoration. Om gästerna nå ut och beröra dina jungle växter, du dem vara riktiga.

Bonader

Hängande serpentiner och andra vägg-baserade dekorationer kan öka djungel känslan av din fest. Väva brunt, grönt och ljus tan serpentiner tillsammans för att skapa ett tak av blad och grenar över taket. Hänga grön och brun serpentiner ner från taket och längs väggarna för att skapa vinstockar och rankor. Täcka väggarna med mörkt gröna papper för att skapa känslan av att vara djupt i djungeln. Om möjligt, måla träd och blommor på papper så att gästerna känner sig omgiven av flora och fauna. Du kan också hänga myggnät i hörnen eller vissa delar av taket och väggen. Ballonger kan pryda part området också. Överväga djur print mönster, djur-formade ballonger eller enkel gummibåtar som följer din dekoration färger.

Andra dekorationer

Plantera tecken eller banners för din annalkande gäster, till exempel "Expedition börjar här" eller "Välkommen till djungeln." Du kan också plantera vägvisare som pekar på platser som "Amazon River" och "Madagaskar" att bjuda in gäster till den mystiska djungeln värld. Pryder krukväxter, nät, vinrankor och andra dekorationer med uppstoppade apor, elefanter och andra djur som du förväntar dig att se på en djungel expedition. Du kan också måla djur på de tapetserade väggarna, hängande från träd eller gömmer sig bland blad och blommor. Tass-print tyg eller djur mönster som zebraränder eller leopard fläckar kan fungera som dukar för gäst bord och mat bufféer. Släckt tiki ficklampor, tiki masker och andra sådana dekorationer kan skapa stämningen för dina gäster att upptäcka en primitiv stam mitt i djungeln. Användning klasar av bananer eller kokosnötter som hörnstenarna för tabellerna och din buffé.