mynewspapers.net

Inredning och design assistent arbetsbeskrivning

Inredning och design assistent arbetsbeskrivning


Assistent inredning erbjuder design och administrativt stöd till inredningsarkitekter. Anställning av inredare förväntas öka med 19 procent mellan 2008 och 2018, snabbare än det globala genomsnittet av ockupationar. Hård konkurrens för jobb torde dock som många individer lockas till detta yrke.

Jobb syfte

Assistent inredning ger allt nödvändigt stöd till en inre formgivaren eller formgivargruppen. Arbetsuppgifter tenderar att omfattar konstruktion, projektledning och administrativt stöd.

Ansvar

Samtidigt hjälpa designers med sina projekt, assistent inredning kan forskning möbler och tyger, konstruera färg styrelser, köpa tillbehör och producera elektroniska designmallar. Assistenten kan också vara ansvarig för att hantera designernas kalendrar, arrangera möten med leverantörer och kunder och att upprätthålla katalog och tyg bibliotek. Administrativa uppgifter inkluderar svara på telefonsamtal, uppdaterar databaser, arkivering och kundservice.

Kvalifikationer

Arbetsgivarna kräver ofta intresseföretagets eller kandidatexamen, med en förkärlek till dem med en stor design. Vissa arbetsgivare kan söka kandidater med ett till två år av erfarenhet och stark kunskaper i AutoCAD, Photoshop, Illustrator, Microsoft Office eller andra design mjukvara.

Färdigheter

Andra personliga egenskaper får sökas av potentiella arbetsgivare inklusive stark kommunikationsförmåga, kreativitet med en känsla av stil, förmåga att arbeta i ett team, uppmärksamhet på detaljer, förmåga att hantera projekt och organisationsförmåga.

Inställningar för sysselsättning

Inredning och design assistenter är anställda i en rad olika inställningar. Inredningsarkitekter arbetar för stora företag eller designföretag, mindre designföretag, som konsult eller de kan vara egenföretagare. Designers och deras assistenter tenderar att resa ofta till kunders hem och kontor, utställningslokaler, design Center och utställningar.