mynewspapers.net

Inreda kyrkans bänkar för bröllop

Inreda kyrkans bänkar för bröllop


Alla älskar ett bröllop. En av de saker som varje gäst meddelanden är dekorationer. Kyrkliga bänkarna är en idealisk plats att dekorera. Det finns många sätt du kan dekorera kyrkan bänkarna för att ha dem ser härligt för det ögonblicket när paret säger, "jag göra!"

Funktion

Dekorera kyrkan bänkarna gör dem ser mycket mer attraktivt för bröllopet. De flesta par väljer att klä hela kyrkan innan de gifta. Många brudar har faktiskt ett färgschema eller ett "tema" som de vill använda.

Överväganden

Innan du kan dekorera din kyrkans bänkar, måste du mäta deras höjd för bästa resultat. De flesta kyrkliga bänkarna är inredda med tyll och har tyll bundna i en blommig båge eller andra dekoration på toppen. Vissa kyrkliga bänkarna är bundna tillsammans för att hålla bänkarna reserverade för nära familjemedlemmar.

Varning

Tänka på att använda lågt hängande ljus med massor av flödande kyrkliga pew dekorationer. Detta kan orsaka en stor brandrisk. Det kan också vara en stor oro att använda små föremål som pärlor eller plast frukt i din kyrka pew dekorationer som små barn kan kvävas på dessa.

Typer

Varje kyrka pew bör ta mindre än femton minuter att göra när du har skapat en design för dem. Detta arbete kommer att gå snabbt med hjälp av många tärnor.

Typer

Det finns många olika typer av kyrkliga pew dekorationer. Den mest klassiska är tillverkade av vit tyll. Färgade tyll är också ett bra alternativ. Andra tyger som är mjuk och silkeslen kan vara ett utmärkt val. Girlander av blommor ser också härlig som kyrkliga pew dekorationer. Enkla band kan vara stora kyrkliga pew dekorationer.

Effekter

När kyrkan bänkarna är inredda i kyrkan ser ut mer som ett bröllop sker. Hela kyrkan är "klädd" vackert för bröllopet. Gästerna kan också hitta kyrkan pew dekorationer vägleda dem om vilka bänkar att sitta på eller att inte sitta på.