mynewspapers.net

Inreda ett sovrum med Star Wars

Inreda ett sovrum med Star Wars


Ditt barn drömmer om en galax långt, långt borta och en Jedi öde. Njut av din science fiction entusiasten med en Star Wars-tema sovrum design. Införliva hans favorit filmer i inredningen i sitt rum för att anpassa det - utan att tillgripa licensierade tecken på sängkläder och Ewok gardiner.

VäggarnaMåla en öde öken landskap på väggarna i olika nyanser av tan, rött och ockra att framkalla planeten Tatooine. Punktera denna bakgrund med dekaler favorit tecken för ett yngre barn eller med vintage filmaffischer för en mer sofistikerad teen fan. Neutral tan draperier eller en bambu skugga ger en mångsidig fönster behandling för denna design.

Tak

Måla taket djupt blå eller violett och tillsätt glöd-in-the-dark självhäftande stjärnor. Anbringa vit twinkle lampor för taket omkrets så när det är dags att gå mörka, din blivande Jedi omges av belysning av galaxerna. Införliva en stjärnkarta ovanför sängen som skildrar konstellationer eller planeter.

Accenter

En rustik bokhylla innehar favorit Star Wars figurer och, kanske, Lego Millenium Falcon. En rad med vita-klädda storm trooper siffror häftas på väggen ovanför dörren. Ett par korslagda ljus sablar pryder väggen som medeltida vapen av gamla medan en talande Yoda står sentinel i ena hörnet dispensering förvrängd visdom genom att trycka på en knapp.