mynewspapers.net

Inomhus Party spel för vuxna

Inomhus Party spel för vuxna


Sällskapsspel är ett bra sätt att hålla samtal och skratt kommer på din fest. Medan vuxna gäster är förmodligen alltför gammal för "sätta svansen på åsnan" eller "ducka gås," det finns gott om spel som vuxna kan spela på inomhus fester. Utforska några av de många alternativ när du planerar din nästa fest.

Två sanningar och en lögnSpela ett spel som håller alla gissa hur mycket de egentligen vet sina vänner eller familj. Har varje person ta en sväng vid berättar sanningar och lögner till gruppen. Varje person bör dela två fakta som är sant om sig själv och en lögn när det är hans tur, men han ska inte avslöja vilka faktum är lögn. Har resten av gruppen ta vänder gissa vilken är egentligen en lögn. Den första personen att gissa korrekt går nästa och varje vinnare får ett pris.

Gissa som sa det

Engagera sig i några vänliga skvaller med dina gäster. Be en gäst att lämna rummet och samla in resten av gästerna. Har varje gäst göra ett uttalande till eller om den person som lämnade rummet. Som värd, skriva uttalanden på ett ark papper tillsammans med namnen på de personer som sa dem. Be gästen tillbaka in i rummet och läsa hennes uttalanden one-by-one, vilket gav henne att gissa vem sade varje. Hon har bara en gissning per uttalande och så snart hon gissar en korrekt, turn är över och personen som har uttalande var gissat lämnar rummet nästa. När en gäst har gått in i det andra rummet en gång, går de inte tillbaka, så om sitt uttalande är gissade, nästa spelare håller gissa tills han når en gäst som ännu inte har lämnat rummet.

Namn som Hum

Spela klassiska namn som Tune med dina vänner, men med en twist. Par upp i samma lag för att göra det rättvist. Göra upp registerkort med låten namn före tid och blanda dem i en stack. Ställa in en timer och har en medlem av varje team dra ett kort och turas om att nynna melodin till sitt lag. Laget måste korrekt gissa namnet på låten. Oavsett vilken team gissningar låten snabbast vinner en punkt. När var och en av gruppmedlemmarna har haft en chans att hum, Lägg upp poäng och de pristagare.