mynewspapers.net

Inomhus anläggning vattning enheter

Inomhus anläggning vattning enheter


Som tillhandahåller vatten till dina krukväxter är den viktigaste aspekten av att vårda dem, kan det vara en utmanande uppgift. Det finns flera inomhus anläggning vattning enheter för att göra uppgiften lättare och mer bekvämt. Och för dem som är hemma för en längre tid, eller de som kämpar med att veta hur mycket och när du ska återfukta sina anläggningar, det finns själv vattning enheter som gör arbetet för dig.

Vattning kottar och Mini-tankar

Vattning kottar och mini-tankarna vila på utsidan av din anläggning potten eller container, hålla en liten mängd vatten. Båda har häverteffekt rör som sitter i marken och mata dina växter en tillförsel av vatten från tanken eller kon när jorden blir torr. De kan leverera dina växter med vatten i ca två veckor, beroende på kraven för växter, även om mer än en kan kopplas till en enda behållare, om det behövs.

Vattning lampor

Vattning lampor är vanligtvis handblåst glas enheter med en lampa på toppen och smala, spetsiga botten som du infogar i marken intill anläggningen. Du fyller det med vatten och när jorden är torr, luft tränger vattnet i de glödlampa och vatten rinner ut ur den smala bottnen i marken.

Själv vattning krukor och lådor Planter

Själv vattning krukor och planteringskärl lådor fungerar mycket som vattning kottar och tankar, men de flesta av dem har mer vatten... från en till åtta gallon vatten, beroende på storleken av behållaren. De släpper sakta vatten till dina växter som behövs. De kan ha en dekorativ eller enkel design. De finare och större de är, men den dyrare man, men många tycker att de är en vacker och god investering.

Inomhus vattenkanna slang

Inomhus vattning slangarna är lätta slangar snabbt fäster vid en kran. De är oftast ringlar slangar som sträcker sig upp till 6 fot. Inomhus vattning slangar kan justeras för att släppa en lätt dimma eller en fin ström. Du kanske föredrar att använda vattning slangar över vattenkannor helt enkelt eftersom det kan vara en knepig att släpa runt en vattenkanna, särskilt om du har att fylla det flera gånger.

Vattenkanna

Varje trädgårdsmästare bör ha en vattenkanna, även inomhus trädgårdsmästare. Även om det har funnits många uppfinningar som gör att vattna dina krukväxter mycket lättare, har en vattenkanna fortfarande sin försonande egenskaper. Till exempel kan du inte vill ta sig tid att få ihop en vattenkanna slang om du bara har en eller två växter till vatten. Du kan hitta vattenkannor i många olika storlekar och färger. Pipar skiljer sig också--några ger en solid ström av vatten medan andra har många små hål som gör att vattnet att flöda mer långsamt.