mynewspapers.net

Inomhus anläggning vård Anthurium Information

Inomhus anläggning vård Anthurium Information


Anthurium krukväxter kallas vanligen "flamingo blommor." De tropiska blommor ursprungligen från Columbia, Sydamerika, och blev en inomhus anläggning när en ny hybrid var uppfödd på tidiga 1970-talet. Dessa krukväxter vanligtvis växa 18 till 24 inches lång och kommer att blomma hela året med rätt mängd solljus. Blommor är oftast röd, vit eller rosa, men kan vara lila, orange eller en blandning av färger.

Element

Anthurium växter behöver rätt balans mellan ljus och skugga. Aldrig sätta dem i direkt solljus eftersom solen kommer att bränna bladen. Placera en flamingo blomma på en plats som får indirekt solljus under dagen. Anthurium växter växer bra i temperaturer mellan 18,3 och 26,6 grader C. Flamingo blomman trivs i en något fuktigare miljö än andra växter. Få ett grunt växt tefat och fyll botten med ett enda lager av grus. Sätt vatten i fatet, att se till att vattnet stannar under toppen av småsten, att hålla anthurium ur vattnet.

Skötsel och underhåll

Den bästa typen av jord för anthurium krukväxter är en grov krukväxtjord med torv bas. Kontrollera att potten är kunna rinna av väl. Blöt jord kan orsaka bladen gulnar. Ta bort död, blekta eller bruna blommor från basen av växten. Kontrollera i jorden en gång i veckan för torra. När jorden är torr vid beröring, vatten anthurium anläggningen bara tills vatten sipprar från dräneringshål i botten av krukan. Gödsla varannan månad med ett flytande gödselmedel för krukväxter.

Vanliga skadedjur

Vanliga skadedjur att titta på är mealybugs och Sköldlöss. Mealybugs finns på blad och stjälkar av krukväxter. De är tråkigt-vit, liten, och kan misstas för en liten bit av bomull. Sköldlöss finns på undersidan av bladen.

Omplanteringen

Du måste plantera en inomhus anläggning om rotsystemet växer ur befintliga potten. Välj en behållare som är ungefär en tum större runt om än anthurium anläggningen. Vattna växten innan omplanteringen så att jorden kommer att hålla rötterna tillsammans när du sätter det i den nya potten. Fyll i ny kruka med färsk jord runt anthurium, att se till att du inte packa jorden för hårt som du gör det kommer att hindra luft från att komma åt rötterna. Vänta en månad eller två innan gödsling.