mynewspapers.net

Inhemska växter & blommor av ParisParis, huvudstad i Frankrike, är en vacker stad känd för sina kulturella och konstnärliga sevärdheter. Bland dess mest besökta ställen är Eiffeltornet och Louvren, tillsammans med många spektakulära offentliga trädgårdar. Våren är en mycket populär tid att besöka Paris, som talrika blommor som växer väl finns i blom, och den klara färgen tillför en ny dimension till denna redan vackra stad.

Iris

Iris är en växt som växer bra i Paris. Känd för dess prålig lila och gula Blom, är skäggiga blomman, kallas fleur-de-lis, också en nationell symbol för Frankrike, enligt The Flower Expert. Iris växer bäst i USDA härdighet zoner 4 till 10 och kräver att delvis solsken. Iris ses ofta växer tillsammans i blomsterrabatter i parker som Luxembourg i Paris.

Lily

En annan blomma som kan ses växer framgångsrikt i Paris är Lilja. Ofta används i blomsterarrangemang, liljor blommar i många av Paris trädgårdar under våren. Liljor växer bäst i USDA härdighet zoner 8 till 12 och frodas i Paris fuktig jord. Liljor utstrålar en söt parfym, och finns i många färger från vitt till rött, med många färg och skuggning varianter.

Rosmarin

Den väldoftande rosmarin bushen växer även i Frankrike. Denna buske är vintergröna och producerar blå blommor på våren och sommaren. Rosmarin växer bäst i USDA härdighet zoner 8 till 10 och finns växer på många parisiska egenskaper där folk skörd och använda dess blad som en viktig krydda ingrediens i hela franska rätter.

Andra växter

Enligt The Flower Expert växa många andra arter av växter i Paris. Gourdon blommorna är små, infödda lila blommor i stadens park och omgivande landsbygden. Trädgårdsmästare använda Gourdon blommor ungefär som prydnadsväxter ivy, växande på och runt väggarna. Andra växter som trivs i Paris är Cacti Cours Saleya och rose.