mynewspapers.net

Inhemska spanska växter

Inhemska spanska växter


Spanien är hem för mer än 8 000 arter av inhemska blommor. Ligger på Iberiska halvön, gör Spanien upp den sydvästra delen av Europa. Fastlandet i Spanien består av höga platåer, stora bergskedjor som Sierra Nevada och talrika floder. Spaniens kust-regionerna innehålla flera stränder och alluvial slätt regioner. Denna europeiska landets klimat är så olika som dess landskap, vilket ger ett brett sortiment av inhemska växter.

Blommor

Spanska Bluebells eller Scilla Hispanica är inhemska blommor till Europeiska nationen av Spanien. Dessa robusta blommor växer i alla typer av klimat eller plats. Anläggningen växer till höjder av 10 till 18 inches från en kraftig grön stjälk med lång, ovala blad. Varje planta odlar 12 till 15 blommor per stjälk. Denna blomma blommar i slutet av våren med brett klockformade knoppar. Vilda spanska blåklockor har en violett-blå nyans, medan inhemska sorter kommer i olika nyanser av blått, vitt och rosa. Gazania blommor (Gazania rigens) liknar vanliga daisy växter. Dessa blommor växa 6 till 12 inches från en kulle. Gazania växter frodas med nonstop färg under hela året i Spanien på grund av det tropiska klimatet. Under sommaren saktar blomning lite. I USA denna växt blommar på sommaren fram till början av hösten. Denna planta blommor i en mängd livfulla färger som orange, röd, grädde, rosa, brons och gul.

Träd

Fikonträdet (Ficus carica) eller higo på spanska, är en inhemska trädslag till Andalusien, en Medelhavet gemenskap i Spanien. Fikonträdet utmärker sig också i det tropiska klimatet av bergskedjan Sierra Nevada. Detta träd varierar i höjder av 10 till 30 fot. större höjder som 50 fot är dock inte utöver vanligt. Trädet har ljusa gröna blad och växer små blommor inne i frukten från trädet. Frukten från trädet produceras i två grödor--en på våren och hösten nästa. Orange/Naranjo (Citrus sinensis) är en av de mest kända träd i huvudstaden i Sevilla i Andalusien område i Spanien, enligt Andalucia.com. Detta träd fängslar turister och lokalbefolkning med dess ljuvt doftande blommor. Trädets frukt producerar en av de största grödorna för landet Spanien. Naranjo trädet är en prydnads träd används för landskapsarkitektur i hela Spanien.

Lantana buske

Lantana (Lantana Camara) är en blommande vintergröna buske infödda till Spanien och andra tropiska regioner. Lantana busken har en bredd av cirka 8 fot och växer till minst 6 fot i höjd. Växtens blad är 2 till 5 inches lång och 1 till 2 inches bred med en rundad, sågtandad kant. Bladen avger en obehaglig doft när krossade. Lantana buske blommor nonstop i tropiska klimat. Sprudlar av djärva färgkombinationer av gult och vitt, orange och rosa, och rose och rosa, bildar blommor bollformade kluster. Denna anläggning är härdiga mot torka och trivs på välvillig nonchalans. När blommorna vissnar, växa giftiga svarta bär i deras ställe.