mynewspapers.net

Inhemska golv polermaskiner

Inhemska golv polermaskiner


En inhemsk golv polermaskin är en maskin som sysselsätter en elmotor att rotera en eller flera penslar för att rengöra och polera ett hårt golv. Många inhemska golv polermaskiner är hybrider, som utformats för att rena mattor samt hårda golv och levereras med utbytbara bilagor. Den kommersiella sektorn har ett stort antal maskiner att välja mellan, medan den inhemska golvpolering maskin marknaden har mycket färre modeller erbjuds.

Kostnaden

Golv polermaskiner lämplig för inhemska ansökan kännetecknas av att vara billigare än sina kommersiella kvalitet kusiner, detaljhandel från ca £78 £152 och uppåt, från och med mars 2011. Kommersiella golv polermaskiner kan lätt kosta över £650.

Storlek

Inhemska golv polermaskiner är i allmänhet mindre, lättare och mindre kraftfulla, vanligtvis med motorer leverera 0,5 till 1,0 hästkrafter. Vissa av maskinerna har små 4.2 Amp motors. Motorhuset är oftast ett lätt material som polykarbonat, att göra enheten lätt och enkel att flytta runt. Enheterna väger vanligtvis 3.18 till 7,26 kg.

Medföljande tillbehör

Medföljande tillbehör med inhemska golv polermaskiner är relativt generösa jämfört med kommersiella maskiner, där tillbehör tenderar att vara dyrare och osannolikt att ingå. Beroende på modell, olika typer av tillbehör är skura penslar, tan polering pads, lamm 's ull polering pads, flaskor med diverse rengöringsmedel, stort område matta rengöring motorhuvar och möbeltassar för använda på trägolv.

Andra funktioner

Golv polermaskiner i allmänhet tenderar att ha långa nätkablar och inhemska golv polermaskiner är inget undantag. Allt från 25 till 35 fot i längd. Som för pensel hastighet har de flesta borstar som rotera på 175 varv per minut. Några har ärvt från sina kommersiella kvalitet kusiner, som wraparound stötfångare till skydda väggarna från skador.