mynewspapers.net

Ingen stärkelse kosten

Ingen stärkelse kosten


Den nr stärkelse Diet är en låg-kolhydrat diet som uppfanns av Jerry Sobieraj, MD, som syftar till att hålla folk från att äta kolhydratrik mat, som sätter stress på insulin systemet. Nr stärkelse Diet begränsar inte frukt eller grönsak konsumtion.

Insulin

Äta mat, Dr Sobieraj underhåller, stimulerar frisättningen av insulin, vilket hjälper näringsämnen in i kroppens system. Olika typer av livsmedel har olika effekter på frisättningen av insulin. Stärkelserika livsmedel, till exempel stimulera full insulinproduktionen eftersom de är svåra att ta bort från blodsystemet.

Kosten

Till skillnad från Protein Sparing ändras snabbt (protein) dieter som Atkins Diet, fokuserar nr stärkelse kosten inte på kaloriintaget. I stället syftar kosten till att eliminera stärkelserika födointag och öka stärkelse-fri, näringsrik matintag.

Begränsningar

Livsmedel som är helt tabu med nr stärkelse Diet inkluderar bröd, spannmål, ris, pasta och potatis. Inga restriktioner på konsumtionen av kött, färsk frukt, grönsaker eller mejeriprodukter. Nötter är också tillåtna på diet, men måste begränsas till ett uns per dag.