mynewspapers.net

Informella tabell inställningen idéer

Informella tabell inställningen idéer


Om du är värd en stor bankett eller en intim middag, bör tabellen ställa rätt stämning för ditt evenemang som speglar din personliga stil. Lyckligtvis finns det flera idéer du kan sätta in åtgärder för att skapa en informell dukningen som imponera på dina gäster och gör din stolta.

Viktigaste inslagetEn av de viktigaste punkterna i ditt informella dukningen är det viktigaste inslaget. Överväga storleken på ditt bord och antalet gäster som kommer att sitta när du väljer det viktigaste inslaget. Till exempel, om du är värd en intim middag, kan en kort stommen möjliggöra enklare konversationer över bordet; Välj en bud vas med säsongens blommor, en flytande ljus skål eller en matris av Ljuslyktor. Om du har ett stort bord där det kan finnas flera grupper samtalar, gärna gå stor och fet; Använd en hög vas med blommande långskaftade blommor och gröna i våta blommig skum eller en Kandelaber. Om du har ett långt bord, kan du placera flera hörnstenarna på olika platser längs bordet.

Bestick och glas

Informella tabell inställningen idéer


Per definition kräver informella dukning mindre bestick. De kan också inte kräver att du håller dig till mer silver bestick än du vet vad du ska göra med och ben vit Kina. Välj bestick och tallrikar med flare. Tallrikar i olika färger kan förvandla ditt bord till en spännande palett. Köksredskap med färgade handtag kan användas för att matcha. Tonat glas kan också ge en fet och oförglömlig look. Du kan också använda olika former för ditt glas och tallrikar. Många moderna plattan mönster finns i fyrkantiga former. Välj stora pokaler i stället för traditionella vin eller vatten glas.

Sängkläder och tillbehör

Informella tabell inställningen idéer


Ett annat sätt att klä upp ditt informella bord är med dina sängkläder och tillbehör. En informell tabell innebär att du kan välja någon linne mönster eller färg du önskar. Du kan mixa och matcha med dina viktigaste inslaget eller bestick val. Eller du kan välja att avstå från en duk om du har en attraktiv bordsskivan. Bordstabletter och servetter är också en möjlighet för dig att injicera ovanliga egenskaper i din inställning. Du kan skapa en intressant vikta design med din servett eller placera den i en speciell servettring inredda för att passa tillfället. Exempelvis limma miniatyr pine kammar på trä ringar att symbolisera en rustik motiv. Du kan också accessoarer ditt bord med bordsplacering som du har vackert inredda. Använd vanliga typsnitt att skriva varje persons namn, en tankeväckande anteckning eller skriva ut en bild av din gäst med hans bord eller plats nummer bifogas.