mynewspapers.net

Information om Shitzu Maltesiska valpar

Information om Shitzu Maltesiska valpar


En Shitzu maltesiska, även kallad en Bichon maltesiska, produceras som en hybrid av två etablerade raser. Dessa "designer dogs" blir ökande populära för deras skönhet, storlek och charmiga personligheter. Sina långa rockar kräver några extra försiktighet, men utbildning dessa följsamma hundar är relativt enkelt.

Fakta

För att producera en Shitzu maltesisk, korsar en uppfödare en maltesisk med en Shitzu. Eftersom denna ras inte är ännu fastställts, är det bara förutsägbara sättet att producera en Shitzu maltesiska valp att skapa två etablerade hund; formeringen två Shitzu Maltesiska är inte ett pålitligt sätt att producera valpar. Detta leder till en brist på ras standard för dessa hundar.

Funktioner

Shitzu Maltesiska kommer i en mängd färger och storlekar, på grund av denna brist ras standard. De har alla långa, silkeslena hår som kan vara svart, brun eller tan med vitt eller rent vitt. De väger från 3,63 till 6,8 kg och har platta ansikten och runda ögon som påminner om både Shitzu och Maltesiska skapa standard.

Personlighet

Dessa hundar har ljusa och bubblig personligheter. De är mycket intelligent, och göra bra med träning, men kan också vara ganska envis. De är kärleksfulla till sina familjer och har lekfulla inslag som varar genom puppyhood i deras vuxna år.

Grooming

Det största kravet för Shitzu Maltesiska grooming. Som deras överordnade hundar har de långt hår som tovor och blir smutsig. Regelbundna bad och borstning är nödvändiga för att hålla hundarna ren och fri från mats.

Överväganden

Hybrid raser, och särskilt de som inte är in, utgör en risk för potentiella ägare. Det finns ingen garanti att en avel var mellan två friska, renrasig hund eller att resultatet blir bra. Hybrid hund har inte garanterade personligheter eller funktioner, och bör endast köpas från betrodda, beprövade uppfödare.