mynewspapers.net

Information om Pop Idol Karaoke system

Information om Pop Idol Karaoke system


Pop Idol karaoke system skapades för de "Pop Idol" TV-serie fans som längtat efter lite underhållning i hemmet där de kunde sjunga karaoke med vänner och familj. "Pop Idol" är också känd som Förenade kungarikets version av "American Idol".

Typer

Pop Idol karaoke system, som inte längre tillverkas, fanns i olika format. Pop Idol Talentbox Karaoke maskin kom med en mikrofon och 11 låtar av världsberömda artister. Spelare kan spela in låtar och sätta dem på nätet för att röstas om. En annan produkt var Pop Idol Semi Pro karaoke maskinen, som kom med två mikrofoner på stativ, inbyggda högtalare, bas kontroller, och en CD och bandspelare. Andra produkter med DVD-skivor för att spela karaoke hemma via en DVD-spelare.

Funktioner

Beroende på produkt levererat Pop Idol Karaoke system underhållning direkt i hemmet. Pop Idol Karaoke DVD-skivor kan spelas utan någon extra utrustning, om inte en mikrofon önskades för extra nöje och underhållning. Den kompletta systemen som Semi Pro och Talentbox kan vara ansluten till en TV-apparat för song lyrics uppvisning. Sina kontroller med pitch kontroller, bas och diskant kontroller, auto vocal nedskärningar och volymkontroller. Dessa system hade också inbyggd förstärkare.

Ytterligare Information

Pop Idol karaoke system var populära runt 2005 men inte längre produceras. Flera kopior av olika versioner av dessa system kan fortfarande köpas, antingen nya eller begagnade. Officiella licensierade ljud produkter av "American Idol" showen var Pop Idol karaoke produkter.