mynewspapers.net

Information om medeltida riddare för barn

Information om medeltida riddare för barn


Under medeltiden betraktades även kallad medeltiden, riddare av Europa bland de mest eliten soldaterna i den kungliga armén av den mark som de försvarade. Ädla män utbildade för mer än 10 år innan bli riddare och många dog på slagfältet innan de var 40 år gammal. Riddarna är mest kända för sina dräkter av pansar, annat och ridderlighet, som är uppförandekoden som de levde av.

Bli en riddare

De flesta knights' fäder var också riddare, men några riddare som vann titeln genom att göra ärade gärningar. De som hade förmånen att utbilda började genom att lära hur man rida svin för att få balans och kontroll. Vid 13 års ålder, skulle de bli vapendragare och fokusera på lärande bekämpa. För att bli en riddare, måste de bevisa sig i strid eller genom att vinna en serie av tornerspel.

Vapen och rustningar

Knights bar tunga ull kläder under ringbrynjor kostymer. Ringbrynjor kunde har mer än 200.000 ringar. Sina hjälmar hade varierade mönster. vissa omfattas deras hela huvudet med endast små hål att se igenom medan andra hade gångjärn visir som moderna fotbollen hjälm. Knights används en mängd olika vapen, inklusive maces, slagor, långa, annat och polearms. Vissa knights bar sköldar, medan andra bar armborst. En kostym pansar var extremt tung och de flesta svärd vägde över 13,6 kg.

Tornerspel

Tornerspel var turneringar som testat styrka och skicklighet vapendragare och riddare genom att placera två män mot varandra på en destrier, som var en medeltida warhorse. Männen höll länge tornerspel polacker och Red mot varandra på mer än 60 miles per timme med målet att slå den andra mannen från en häst. Squires med högst poäng var i en bättre position att bli riddare. De skulle ofta bära damer "tjänster," en lock av hår eller bit tyg, för lycka.

Berömda riddare

De mest berömda riddarna är förmodligen Sir Lancelot och kung Arthur, men det är inte säkert de faktiskt fanns. Sir Roland England var föremål för "Sång av Roland," används som koden för ridderlighet bland riddare som kom efter honom. Sir William Wallace, även känd som Braveheart, var känd för att bekämpa för skottarna medan kung Richard I av England, som adlades av kung Louis VII av Frankrike, senare blev kungen själv.

Knight myter

Filmer och böcker skildra ofta riddare i en orealistisk ljus. En myt är att riddarna inte bada ofta, men i själva verket hade de ofta hög levnadsstandard och en hel del guld, vilket innebar att de kunde njuta av täta bad. Deras hälsa var optimal betydelse, liksom deras fysiska kondition. Även så starkt som en riddare var, är det osannolikt han kunde montera sin häst i en graciös rörelse - han skulle använda en låda eller sin väpnare för att hjälpa honom i stället.

Modern riddare

Knights fortfarande finns kvar, även om de inte tränar nödvändigtvis för strid. Drottningen av England riddare män som har visat sig vara ledare för deras område av expertis, eller som har bidragit till samhället på ett meningsfullt sätt. Några exempel på modern riddare är Sir Ian McKellan, känd för att spela Gandalf i "Sagan om ringen", och Sir Bill Gates, grundare av Microsoft. Kvinnor kan vara dubbade också och få titeln av "Dame."