mynewspapers.net

Information om dubbelt snålspolande toaletter

Information om dubbelt snålspolande toaletter


Dubbla spola teknik i toaletter ger användaren en möjlighet att spola fast avfall eller icke-fast avfall, avgör hur mycket kraft behövs för att ta bort avfallet. På grund av detta alternativ, kan den dubbla WC vara en bra investering för dem som vill bevara vattenanvändning.

Historia

Den dubbla WC skapades ursprungligen 1980 av australiska uppfinnare Bruce Thompson, men användningen stannade främst inne i Australien till en mer modern form och mer effektiv design byggdes 1994.

Funktion

Den teknik som används för dubbla spola toaletter innebär slutligen två olika typer av kraft vid varje spolning. För flytande avfall, som mycket lite kraft behövs för färg (8 gallons), medan fast avfall kräver dubbelt så mycket vatten på 1.6 gallons per spolning.

Kostnaden

En normal toalett kan vara så lågt som $50, medan dubbla spola toaletter börja på nära $300. Men med besparingar upp till 68 procent på vattenanvändning när du använder dubbla spola teknik, det kommer inte vara ovanligt att spara upp till $100 per år på en elräkning.

Fördelar

Dubbelt snålspolande toaletter kommer installeras med en 4-tums fälla, ungefär dubbelt så stor för en vanlig toalett; de täppa sällan någonsin. Dessutom, på grund av mindre vatten i skålen minska de kraftigt risken för stänk.

Nackdelar

Det finns för närvarande ett mycket bredare utbud av standard snålspolande toaletter. Alternativ för dubbla spola toaletter är begränsade till några tillverkare vid denna tid, som det australiska företaget, Caroma.