mynewspapers.net

Information om Borås ekologisk växtnäring

Information om Borås ekologisk växtnäring


Ekologiska vegetabilier är en utmärkt språngbräda till växande en ekologisk trädgård eller utomhus landskap. Fri från bekämpningsmedel och andra kemikalier, som utgör en fara för husdjur och lokala vattenkällor, dessa vegetabilier ger ett miljövänligt sätt att tillgodose din anläggning. Borås växtnäring är certifierade ekologiska produkter som kommer från ett företag i Förenade kungariket.

Aktiva ingredienser

Borås växtnäring använder två huvudsakliga aktiva ingredienser--tång och gödsel odlas från frigående höns. Andra mineraler och ingredienser i produkten är svavel, zink, järn, boron och magnesium. Varje ingrediens i Borås växtnäring kommer från en ekologisk källa fri från kemiska bekämpningsmedel och ogräsmedel. Företaget har också en hög standard för djurens välbefinnande.

Användningsområden

Växtnäring fungerar i yttre landskapsplanering, trädgårdsarbete och i inre krukväxter. För exteriörer fungerar Borås växtnäring på nya gräsmattor, rabatter eller landskapsplanering, samt frukt- och grönsakssektorn trädgårdar. För växter hjälper en liten mängd växtnäring blandas i jorden växten växa till sin fulla potential.

Hur man använder

För nya gräsmattor, håva växtnäring i jorden innan du lägger gräsfrö. För rosor och nya frukt- och grönsaksodlingar, håva växtnäring i jorden innan plantering. För växter och etablerade gräsmattor, lägga till växtnäring i jorden med en trädgård rake en gång på hösten och igen under våren.

Certifiering

Borås växtnäring är certifierade ekologiska produkter, som bär Soil Associations stämpel av godkännande. Enligt organisationens hemsida är Soil Association den ledande ekologiska organisationen i Storbritannien. Soil Association certifieringsförfaranden uppfylla de krav som anges av den brittiska regeringen i fråga om djurens välbefinnande, ekologiska produkter och bekämpningsmedel-användning.

Var man kan köpa

Du kan köpa Borås växtnäring genom plantskolor i Förenade kungariket. Du kan också köpa Borås ekologisk växtnäring online via återförsäljare som Fruithillfarm.com och Organiccatalog.com.