mynewspapers.net

Industriella Tile rengöring

Industriella Tile rengöring


Tvål ibland och vatten gör inte jobbet när det gäller repig, smutsiga kakel golv. När du behöver att få allvar med bricka rengöring, tillgripa industriella ingredienser och metoder för att få kakel mousserande ren. Även om en professionell kunde göra jobbet, återställa din kakel till sitt ursprungliga tillstånd själv med industriella metoder och ingredienser.

Hem ånga högtryckstvätt

Rengör och desinficera din kakel med en tryckvåg av kokande hett vatten och ånga. Om du inte äger en industriell ånga pressar kakel renare, hyra en från ett hem förbättring butik. Ladda din ånga renare med varmt kranvatten--inga giftiga lösning eller tvål behövs. Maskinen Blaster smuts och sot från din kakel genom en ström av luft sprängning vatten och ånga. De flesta maskiner erbjuder en sugning verktyg som tar bort det smutsiga vattnet efter att du har lossat smuts. Denna maskin fungerar som en dammsugare--dra det platt huvudet på maskinen över din kakel att rengöra den. Ren kakel väggar och dusch med en hand fastsättning.

Syre blekmedel

Syre blekmedel avlägsnar smuts och instegsskydd markerar och rengör injekteringsbruk i en ansökan. Denna icke-giftig substans är färg och tyg säker och släpper ut inte farliga ångor under användning. Blanda en kopp syre blekmedel med en gallon varmt kranvatten och låt den lösas upp. Använda en mopp, Sprid lösningen över kakel och låt det sitta i upp till 30 minuter. Skölja kakel med rent, varmt vatten. Använd en svamp att applicera blandningen till Duschväggar, kakel bänkskivor och tillbaka stänk.

Neutralt Ph Cleaner

För känsliga kakel som marmor eller sten, måste särskild omsorg man inte skada kakel vid rengöring. Även om marmor, granit och travertin kakel kan bli lika smutsiga som keramiska plattor, är din inställning till rengöring olika. Applicera aldrig sura lösningar på denna marmor eller sten kakel eftersom det kommer att ändra sin naturliga färg. Undvik också att använda allmänna kakel golvrengöringsmedel eftersom de kan repa din marmor. För bästa resultat, ta bort skräp och lös smuts från kakel med en ren damm mop. Häll ph-neutral sten kakel rengöringsmedel i en sprayflaska och spritz delar av klinkergolv. Mopp lösning med en ren, mjuk platt mopp. Lägga till extra glans i golvet och gå över den med en fuktig, ren mjuk platt mopp.