mynewspapers.net

Indiska bröllop utomhus idéer

Indiska bröllop utomhus idéer


Indiska bröllop är utarbeta, roliga fester som hedrar bruden och brudgummen samt de två familjerna samman till en. När så är möjligt är det viktigt att inkludera så många av traditionerna i indiska bröllop som möjligt. Eftersom indiska bröllop är avsedda att kittla alla fem dina sinnen, är värd din indiska bröllop utomhus en underbar idé.

Trädgård

Värd för ditt bröllop i en vacker trädgård, där blommorna är i full blom. Blommorna är vanligen en stor del av indiska bröllop. De används för dekoration och lägga till färg och doft till firandet. Du kan använda befintliga lusthus som mandap eller hyra ett tält att ställa upp i trädgården. Dekorera mandap med lyxiga rött och guld mattor hålla med klassiska indiska traditionen. Lägga till färska röda och ljusa Rosa blom för att ytterligare dekorera mandap. Bränna rökelse för en frisk och ren doft.

Vatten Front

Göra använda av en härlig damm eller sjö genom att inrätta ett tält för mandap nära vattnet. Dekorera med flytande ljus, eleganta mattor, gobelänger och tyll eller nät. Till och med speglar eller traditionella ljuskronor och ljus kan användas. Du kan också hyra vackra shamianas (dekorativa tält) för att vara värd för festligheterna eller ställa in mottagning tabeller. Dekorera dem med samma färger och element som i mandap. Göra använda av rökelse och ljusa blommor i hela.

Nattetid alternativ

För en natt bröllop eller en fest som sträcker sig in på natten. Du kan infoga andra element för att dekorera. Delar av blinkande vitt ljus uppträdda genom träd, statyer eller runt shamianas och mandap Lägg ljus samt att lägga till en mjuk, romantiska aspekt. Traditionella indiska ljus fungerar på samma sätt, vilket skapar en mjuk atmosfär. Röda och guld ser ännu mer härliga av mjuka, fina ljus.