mynewspapers.net

Indiska bröllop presentidéer

Indiska bröllop presentidéer


Indiska bröllop är genomsyrad av kultur och tradition och är ofta påkostade firandet. Samtidigt detaljerna i ett indiskt bröllop, ceremoni ritualer och mat, är viktigt, är så de gåvor som ges till nygifta. Om bröllopet är mycket traditionell eller blandar i moderna tullen, finns det vissa gåvor som är idealiska för att ge på ett indiskt bröllop.

Smycken

En av de mest traditionella indiska bröllop gåvorna är guld och silver smycken. Förutsatt att du vet storleken på smycken som passar paret, överväga att ge armband, kedjor, ringar, klockor, halsband, hängsmycken och ankelband. Graverade smycken, mynt och hängen gör vackra indiska bröllop gåvor också.

Hushållens Decor

Hushållens inredning objekt är standard på många bröllop, men det finns vissa dekorationer som är traditionella att ge på indiska bröllop. Bortsett från kristall bitar, elektronik, bestick och plats inställningar, överväga att ge dekorativa målningar, silk sängkläder eller kast, silver eller jewelled ljus står, en diya lampa eller jewelled fotoramar.

Små lyx

Godis, choklad, ittar, flaskor parfym, en silke sari (om du vet brudens klädstorlek) och specialpapper gör fina presenter på indiska bröllop. För den mer moderna par, kan du gett dem små lyx som presentkort till sina favorit butiker, Spa eller salonger eller ett weekendpaket på ett lyxhotell.