mynewspapers.net

Indiana Jones birthday party cake idéer

Indiana Jones birthday party cake idéer


Överväga en Indiana Jones födelsedagstårta om du planerar en fest för en äventyrslysten pojke eller flicka som älskar Indiana Jones-filmerna. Denna kaka tema är också en bra idé för en vuxen som växte upp att titta på filmer. Det finns många sätt du kan gå med en Indiana Jones-kaka. Tänk bara om olika teman och funktioner av filmer.

Djungel

Några av Indiana Jones äventyr äger rum i djungeln, så skapa en djungel-tema kaka. Baka en rektangulära ark tårta och frost det med grön glasyr. Välj sedan några djungel dekorationer från en part eller specialitet bakning butik. Välj djungelliknande träd och socker dekorationer som ser ut som apor och ormar. Part eller bakning store makt jämn har Indiana Jones figurer.

Karta

Indiana Jones används ofta skatt kartor för att hitta vad han letade. Göra en tårta som ser ut som sådan karta. Baka en rektangulär layer cake. Om du vill, klipp sidorna av kakan i en slumpmässig form så att det ser ut som en gammal sliten karta. Sedan frost tårtan med vit eller svagt gul glasyr. Nästa, rör en karta design på tårtan. Rita en skattkista i ena hörnet och ansluta bröstet till andra funktioner på kartan, såsom ett träd, en sjö eller något annat. Rita linjer med pilar mellan varje funktion.

Treasure

Indiana Jones var en skattjägare, så gör en skattkista. Grädda två eller tre kvadratisk eller rektangulär lager kakor. Stapla kakor med ett lager av glasyr eller sylt dem emellan. Sedan frost kakor med brun eller guld isbildning. Köpa massor av kristaller, halsband, mynt och andra grannlåt på party store. Tvätta dem och placera dem över hela toppen av tårtan och spilla över sidorna. Sedan tvätta en av kaka kastruller och Lägg ett lager glasyr på den. Plats tårta panorera över en övre kanten av tårtan så att det ser ut som treasure chest locket har varit slängde.