mynewspapers.net

Inbrottslarm larm Installation kurser

Inbrottslarm larm Installation kurser


Att hitta inbrottslarm larm installation kurser kan vara lite knepigt. Säkerhetsföretag är tveksamma till att tillhandahålla sådan utbildning av rädsla för att sätta i konkurs av upplyst kundkrets. Den elektroniska säkerhetsassociationen, parallellt med de nationella inbrottslarm och brandlarm Association, ger nästan alla larm installation kurser. Säkerhet utbildning skolor lägger ofta ut sådan utbildning till ESA och NBFAA. För den som söker alternativa utbildning i nordost, en New York-baserade föreningen ger möjligheter.

Elektronisk säkerhetsassociation

USA: s elektroniska säkerhetsassociation ger en full komplimang av larm installation utbildning, från brandlarm till komplexa inbrott system består av videokameror och automatisk eller manuellt utlöst larm. ESA: S kurser är indelade i fyra kategorier: kurser, nya kurser, icke-tekniska kurser och online-utbildning. Centrala kurser inkluderar säkerhet larm tekniker utbildning, videosystem teknik och avancerade intrång system. Alla kurser administreras av ESA: s nationella bibelskola och hålls i ett antal stater, däribland Alabama, Georgia, Massachusetts, Iowa och Florida. Kurser planeras regelbundet under hela året.

Kalifornien larm Association

Kalifornien larm Association är en ESA-anslutna organisation som är värd för larm och utbildning i hela Kalifornien och i angränsande stater. Utbildningar och kurser hålls varje vecka på ett antal platser, inklusive Anaheim, Hollywood, Riverside, Sacramento och Salt Lake City. CAA utbildningsevenemang inkluderar brand- och inbrottslarm larm installation utbildning i person och via videoöverföring. Det finns även online-klasser. Utbildning ämnen inkluderar teknisk utbildning, avancerade system, brandskyddssystem, och intercom och multimedia larmsystem. CAA också värd biannual konventioner med möjligheter till utbildning i San Francisco och Palm Springs.

Metropolitan inbrottslarm och brandlarm Association

Metropolitan inbrottslarm och brandlarm Association of New York är en New York-baserade organisation som erbjuder 72-timmars elektroniska system installer utbildningar. Kurser hålls på grundval av säsongsbetonade vid New York City College of Technology i Brooklyn och träffa två kvällar i veckan i tre timmar per session. Kursen syftar till att förbereda eleverna med ingen tidigare kunskap om larmsystem för nybörjar positioner i fältet. Ämnen som behandlas inkluderar inbrottslarm, brandlarm, intern-kamerasystem, lågspänning kablage och tillgång styrsystem. En gymnasieexamen eller GED krävs för att anmäla dig.