mynewspapers.net

Identifiering av tropiska blommor

Identifiering av tropiska blommor


Om du ska besöka ett område med ett tropiskt klimat snart, eller vill växa några tropiska blommor i din trädgård, lära sig att identifiera olika blommor som trivs i varmt väder och fuktig jord. Färg, form och kronblad funktioner är kännetecken av tropiska blommor, som gör fantasifulla och imponerande tillägg till ett landskap.

Storlek

Calla lily, en trumpet-formade Blom som växer i vit, röd, gul eller mörk lila eller "svart," kan nå upp till 30 tum i löptiden. när blommorna är fördelade i en trädgård, växa de bara till cirka 18 inches, enligt Michigan State University. Wild ginger buske, en tropisk blomma växt med helbräddade blad och lila blommor, växer till ca 10 inches lång, och den har en spridning av omkring 2 fot.

Färger

Den tropiska hibiskus, även känd som den kinesiska hibiskus, växer enskilt eller i par, och ståtar med blommar i nyanser som gult, orange, rosa och rött, som är en iögonfallande kontrast mot mörkret, städsegröna blad. Anthurium, en växt med stora, medium-grön, hjärt-formade blad, har ljusa röda eller levande rosa blommor med cylinder-formade gula centrum.

Form

Paradisfågeln blomman har långa blad som är formad som kanoter, plus färgglada kronblad som är spetsiga och formad som en fågels vingar. Kronblad av dendrobium orkidé är något triangulära--blommorna är fem fronter och växa i färgerna fuchsia och lavendel; Cattleya orkidéer har långa, smala kronblad som gör blomman stjärnformade, och färgglada ställen längs varje kronblad.