mynewspapers.net

Identifiera vallmo växter

Identifiera vallmo växter


Vallmo anläggningen är en antiken kulturväxt. En av de tidigaste hänvisningarna till vallmo finns i Homeros Iliaden. Mest känt är vallmo växter kända för produktion av opium. Olagligheten av opium har gjort det svårt för jordbrukare i Europa att odla vallmo växter för kulinariska ändamål. Intressant, trots rädsla och begränsningar, skulle klimatet i Västeuropa göra det nästintill omöjligt att framställa alkaloiderna behövs för opium för att alls potent, enligt författarna till krydda sidorna.

Instruktioner

• Strategi blomman du vill identifiera. Vallmo växter (Papaveraceae) är en del av klassen Dicotyledeneae av växter, enligt Roger Phillips och Martyn Rix, författare av "Den botaniska trädgården." De kommer i en mängd olika färger som rött, gult och orange. Är den blomma du pröva röd, gul eller orange? Om så bör du titta närmare och undersöka blomman är andra egenskaper.

• Räkna antalet kronblad på din blomma. Alla medlemmar i familjen vallmo har regelbundna blommor med grupper av fyra eller sex kronblad, Phillips och Rix. Om detta stämmer din blomma, är det troligt att du tittar på en vallmo.

• Ta ut ett förstoringsglas. Vallmo alla har två till tre separata foderblad, Phillips och Rix. Titta på basen av blomblad med ditt förstoringsglas och räkna antalet foderblad din blomma har.

• Titta på bladen på din blomma. Medlemmar av familjen Vallmoväxter har håriga blad, Philips och Rix. Om din blomma har alla dessa egenskaper, är det troligen en vallmo växt.

• Undersök din blomma mer noggrant för att avgöra vilken typ av vallmo du tittar på. Enligt Phillips och Rix är medlemmar av Papaver geni oftast röd eller orange; Platystemon vallmo är oftast gul eller vit.

• Räkna antalet foderblad på du vallmo blomma. Phillips och Rix hävdar att Papaver vallmo har två foderblad och Platystemon vallmo har tre foderblad.

• Ta ditt förstoringsglas och räkna antalet ståndare din vallmo har. Ståndarna är de manliga delarna av blomman; de består av glödtrådarna som sticker från centrum av blomman och säckar (anthers) av pollen. Papaver och Platystemon vallmo har många ståndare. Platystemons filament är platt, medan Papaver är runda, Phillips och Rix.