mynewspapers.net

Idéer om hur man liggande framför ett hus

Idéer om hur man liggande framför ett hus


Framsidan av ditt hus är det första som grannar, besökare och även potentiella husköpare se. De flesta människor vill ha på framsidan av deras hem att presentera curbvädjan och framkalla en välkomnande känsla. Ett sätt att åstadkomma detta är genom landskapsarkitektur. Om du planerar ett gårdsplanen landskap projekt, välja från flera typer av viktiga poster att skapa den perfekta ingången för ditt hem.

Brännpunkt

En av de första sakerna en husägare eller landscaper måste göra i en front yard landskapsplanering project är att välja en huvudsaklig brännpunkt. Sambandspunkten bestäms vanligtvis av övergripande hus stil, geografiska kännetecken för gården och andra objekt. Till exempel, om du har ett vanligt, 2 plan hem, kan du fokus att vara på en blomsterrabatt eller framstående träd på gården. Alla dina landskapsarkitektur val--som gångvägar, andra växter och belysning--leder ögat till trädet. Om du har en symmetrisk, Tudor-stil hem, kontaktpunkt kommer förmodligen att ytterdörren, och du kommer att skapa en landskapsarkitektur plan runt den funktionen.

Gångvägar

Din gångvägar är hur besökare och gäster resa från trottoaren eller uppfart till din dörr. De flesta villaägare vill gårdsplanen funktionen ska vara säkra och attraktiva. Du kan välja mellan raka eller böjda gångvägar. Raka gångvägar är perfekt för moderna hem, medan böjda gångvägar vanligtvis har intilliggande landskapsarkitektur har och är perfekt för lantlig stil hem. Välj från billiga material som betong eller cement eller anpassa din gångväg med tegelstenar, bluestone eller travertin sten.

Plantmaterial

Enligt tillägget University of Missouri är en av de vanligaste landskapsarkitektur misstag när husägare scatter ett slumpmässigt sortiment av icke-närstående växter runt deras gårdar. Detta leder till en obalanserad, kaotiska ser. Välja träd som kommer att komplettera stil, bredd och höjd. Plantera träd bakom huset för att mjuka upp taklinjen och plantera små medel-höjd träd borta från hemmets foundation. Plantera buskar i ojämn grupper av tre eller fem på sidorna av hemmet att skapa illusionen av ett större hus. Använda Blommor fleråriga sparsamt eftersom gården kommer att ha tomma platser när de inte blommar. Välj blomma färger som kompletterar husets tegel och paint färger.

Belysning

Alla typer av Gårdsplanen landskapsarkitektur planer kan förbättras med belysning. Några villaägare installerar höga lyktstolpar vid trottoaren in medan andra använder liten gångväg belysning. Skapa en dramatisk kväll effekt med hjälp av färgade spotlights vid basen av höga träd och runt ditt hem stiftelse.