mynewspapers.net

Idéer om Halloween kostymer vid 13 års ålder

Idéer om Halloween kostymer vid 13 års ålder


Halloween är utan tvekan en av de roligaste semester för tonåringar är det mycket svårt att hitta åldersanpassad kostymer. Att hitta en lämplig kostym för en 13-åring som också är kul att klä upp i kan vara svårt, men, lyckligtvis, det är möjligt.

1950-talet tonåring

1950-talet tonåring är en favorit för 13-åriga flickor. Du får en chans att bära en färgglad pudel kjol, vilket alltid är kul. Para ihop kjolen med en T-shirt och tröja eller en stickad tröja. Sätta upp håret i en hästsvans med ett band; Om du har kort hår, binda ett band i håret som ett pannband. Ha några tennis skor med nedfällt vita strumpor, och du är allt klart.

Zombie

En zombie är en lätt kostym och arbeten stor för en 13-årig flicka. Börja med att klä allt i svart--svarta leggings och en långärmad tröja eller T-shirt fungerar bäst. Lägga vitt pulver på ditt ansikte och svarta ringar under ögonen. Försök svart läppstift också. Nästa ta några sport bandage och vira några runt armar och ben och midja. Du kan täcka hela kroppen med bandage eller hålla sig till vissa viktiga områden i stället.

Idrottsman nen

Många pojkar älskar sport. Så vad bättre kostym idé än att klä upp som deras favorit idrottsman? Istället för att bära alla stoppning och bära omkring på utrustningen, välja den tröja och byxor som går med sporten. Alla kommer att kunna berätta vad du är, men du behöver inte bära runt en hockeyklubba eller korg bollen. Om idrottaren har en varumärke skjorta eller färg, se till att bära som också.

Tennis Pro

En pro tennis är en stor kostym idé för en 13-årig pojke. Det är en enkel och åldersanpassad kostym. Allt du behöver är ett par vita shorts och en vit polo. Lägga till ett pannband och lite tennis skor och bär ett racket. Det är en snabb och enkel kostym, och förmodligen har du allt du behöver redan.