mynewspapers.net

Idéer om Decorating Flip FlopsDekorera flip flops med billig hantverk kan leveranser förvandla en tråkig sko till en ursprungliga designer. Dekorera flip flops är en kreativ hantverk verksamhet för en unga tjejers födelsedagsfest. Vissa utsmyckning tekniker kan också vara ett snabbt sätt att lägga till visuella intryck i en garderob. Skapa ett par flip flops för varje typ av sommar aktivitet eller att mixa och matcha med din sommar garderob.

Korker båge Flip Flops

Dekorera flip flops med lockigt bågar som liknar korker hår bågar. Korker bågar görs av curling band till permanent spiraler. Om du permanent spiral lockar, spraya 1/4-tums bred till 1 tum breda band trådar med tyg avstyvning och därefter svepa in dem tätt runt en 1/2-tums diameter trä pluggen. Mindre träpinnar kan du göra strängare lockar. Fäst i menyfliksområdet pluggen med trä kläder stift i varje ände och sedan grädda dem i 275 graders ugn. Det tar mellan 15 och 25 minuter att ställa in den permanenta curl i menyfliksområdet. Göra sju till tio lockigt band spiraler, bunta ihop dem tillsammans och binda en tunna band eller snöre runt centrum. Limma lockigt band pom-pom till toppen av flip flops med en limpistol.

Rhinestone täckt Flip Flops

Lägga till en touch av glamour till vanlig flip flops genom att koppla platt backas strass till banden och runt kanterna. Fäst strass floppar med trögflytande hantverk lim eller varmt lim. Leta efter high-end strass tillverkade av den finaste kristall eller facetterade plast strass på hantverksbutiker och online återförsäljare att dekorera din flip flops.

Fluffiga band Flip Flops

Slips bitar av tunna band sida-vid-sida över remmarna din flip flops göra fluffiga band floppar. Skär 1/4-till 1/2-tum breda band i 4-tum långa remsor. Blanda och matcha menyfliksområdet bredder och mönster för att skapa en eklektisk design, eller använda en storlek och en färg för en enhetlig display. Slips varje band band runt banden med en dubbel överhandsknop. Lämna de lösa ändarna på bandet för att skapa ett fluffigt utseende.

Flower Power Flip Flops

Idéer om Decorating Flip Flops


En av de enklaste sätten att omvandla vanligt flip flops till anpassade designer skor är att limma en silke blomma blomma till stadens topp varje sko. Skär en stor, platt silke blomma som daisy, pensé eller solros från stjälken med avbitare. Limma blomman att floppar med varmt lim.