mynewspapers.net

Idéer om användningsområden för överblivna Granithällar och plattor

Idéer om användningsområden för överblivna Granithällar och plattor


Det finns flera skäl till att du kan överväga att använda kvarleva granit för förbättringsprojekt. Det kan vara att du har nyligen ombyggt ett kök eller bad och har överblivna bitar. Eller du kanske har ett litet projekt i åtanke som inte motiverar en fullständig platta av granit. Oavsett anledning, är använda kvarleva granit kan spara en massa pengar, men det inte utan sina egna risker. Alltid vara säker på att du har tillräckligt granit till slut hela projektet, eftersom du kanske inte kan hitta en nära match till att granit igen.

Fåfänga

Överblivna granit kan användas för att skapa ett badrum fåfänga. Detta är ett populärt alternativ för överblivna granit från kök remodels. Det är lätt att knyta ett hem tillsammans badrum fåfänga som matchar köksbänken. Kvarleva granit kan också köpas för uteslutande för ombyggnationer ett bad.

Skärbräda

Det är en bra idé att använda kvarleva granit från ett kök remodel för att skapa en anpassad matchande skärbräda. Skärbräda hjälper skydda bänkskivan och hålla den söker nya längre. För färdiga kanter, be din entreprenör göra skärbräda för dig.

Utomhus

Mindre överblivna bitar av granit kan användas på gården för att skapa en vacker och unik uppsättning väg stenar. Ännu mindre bitar kan användas för att skapa en mosaik uteplats bordsskiva eller som accenter i en gjuten betong gångväg.

Öppen spis

Mantel och surround för en öppen spis är i fokus för ett rum. Använda kvarleva granit för att skapa en rik och visuellt intressant eldstad. Granit kan vara polerade eller rå, beroende på din inredning och smak. Göra hela surround från granit plattor eller blanda graniten med glas och kakel i en mosaik.

Reparationer

Om du har en bänkskiva i granit, kanske du vill spara din kvarleva granit. Det finns en mycket liten möjlighet att någonsin hittar du samma färg och korn av granit igen. Om din granit har någonsin skadat och en del behöver bytas ut, hjälper det för att ha några av de ursprungliga graniten till hands.