mynewspapers.net

Idéer för visning Vintage broscher

Idéer för visning Vintage broscher


En smycken box är det vanligaste stället att förvara smycken, men för objekt som vintage broscher, bör du Visa dem så alla kan beundra dem. Välj ett visningsalternativ som är estetiskt tilltalande och håller din dyrbara vintage broscher säker och ren. Med lite fantasi, kan din vintage broscher skapa ett konstverk i ditt hem.

Picture FrameEn fotoram är ett enkelt men effektivt sätt att Visa vintage broscher. Använda stål fönster skärmen tyg, sax, permanent spritpenna, linjal och en varm limpistol samt din valda bild eller foto ram. Hitta alla leveranser som du inte har hemma på din lokala hårdvara eller hem förbättring butik. Ta mått på baksidan av din ram att markera dess mått på stål screening med markör och linjal, sedan skära screening till 1/4-tums utanför linjerna. Fäst screening på ramen med varmt lim och hålla ihop tills säkert. Fäst din vintage broscher till stål skärmen öppningar och antingen hänga ramen på väggen eller skapa en stående visning genom att ersätta på baksidan av ramen med ett staffli.

Kudde

Idéer för visning Vintage broscher


Små kuddar placeras på din toalettbord eller skåp är enkla sätt att Visa vintage broscher. Helt enkelt fästa broscher i dynan. Satin och sammet kuddar förmedlar en lyxig look, men någon tyg kommer att fungera. Välj en färg som matchar eller kontrasterar mot den befintliga inredningen i rummet. För en dramatisk look, Använd en stor kudde; PIN flera broscher till den och placera den på en schäslong eller avföring i ditt sovrum att göra en riktig stil uttalande.

Visa skåpetEn vanlig skärm skåp är förmodligen det mest säkra sättet att visa din vintage broscher; Välj detta alternativ om din broscher är ytterst värdefulla eller om du har en stor mängd av dem och vill att alla visas på samma plats. Auktion webbplatser och Second hand butiker ofta säljer begagnade frysdiskar på pruta priser, och du kan anpassa--försök spraymålningar trä eller byta ut handtagen--för en mer individuell look.