mynewspapers.net

Idéer för vad man ska säga på pensionering inbjudningar

Idéer för vad man ska säga på pensionering inbjudningar


Pensionen markerar slutet på en persons arbetslivet och det är ett bra tillfälle att fira eftersom han blir fri att njuta av livet och göra saker han tidigare inte kunde på grund av arbetsscheman. Förutom part datum, tid och plats, innehålla uppgifter om inbjudan till kommunicera betydelse för tillfället.

Längden på anställningen

Nämna antalet år som hedersgäst har arbetat för att visa hur stor en del hennes karriär spelar i hennes liv. Till exempel, kan du säga, "Låt oss samlas för att fira Janes pension efter 40 års tjänst." Eller du kan också säga, "Efter 40 år av hårt arbete, Jane annonserar sin pension och skulle vilja bjuda in kära vänner att gå med firandet"

Prestationer

Hedersgäst har arbetat hårt och det är inget fel med att låta folk veta vad han har åstadkommit under sin karriär, så länge du inte aktivera inbjudan i en lång lista av utmärkelser. Att nämna hans stoltaste prestation i inbjudan kan människor vet att han tar sitt jobb på allvar och att pension är ett stort steg i hans liv. Till exempel, du kan säga, "under sin långa karriär som journalist, John har intervjuat presidenten, Tom Hanks och Julia Roberts. Nu säger han adjö till det glamorösa livet som han går in pension." Du kan också skriva något roligt, till exempel: "Som brevbärare, John vet allt som finns att veta om blidka aggressiva vakthundar, en viktig färdighet han passerar till brevbärare av yngre generationer som han går i pension."

Framtida planer

Vänner och familj kan vara intresserade hur pensionärens kommer att fylla sin tid nu att hon inte behöver arbeta. I inbjudningarna, kan du nämna de pensionärer planer i förbigående. Till exempel, du kan säga, "Jane säger adjö till kontoret och säger Hej till sin trädgård." Om hon planerar att resa, man kan säga, "med oss för en pensionering part innan Jane lämnar för en lång semester till soliga Bali."