mynewspapers.net

Idéer för turkos & brun bröllop dekorationerNär du planerar ett bröllop, vill du att allt ska vara perfekt, inklusive dekorationer. Med en turkos och brun färgtema, kan du skapa en elegant händelse som alla kommer att fascinerade över år framöver. Få din kreativa safter flödar när du planerar ditt bröllop dekorationer.

Göra upp tabellerna

När du designar färgskalan för tabeller, känner mig inte begränsad av de färger du har valt. Ett elegant sätt att stil tabeller är att använda en två-lager inställning till sängkläder, där en färg är skiktad med en vit duk. I det här fallet bruna skulle vara en vacker underställ eller en elegant tabell-toppning trasa. Ta turkos i ekvationen genom styling en central del i den färgen. För hörnstenarna, kan du även plocka upp några av vita som en neutral. Använda turkos vaser att hålla stora vita blommor, eller sprayfärg pine kottar turkos och sätt in dem i buketten. Ett annat alternativ är att kapsla korta pelare ljus i en tallrik fylld med turkosa stenar eller stenar. Vill du gå ännu enklare? Använda en brun duk under med en vit duk på toppen. Sedan använda en enkel vit ljus mittpunkten och punktdiagram turkosa stenar runt bordet.

Skapa en atmosfär

Varför ska ett bröllop inredning begränsas till borddukar och stol bågar? Du kan skapa en lyxig, omfattar känsla genom att anställa en belysning specialist som hjälper dig att utforma och genomföra det perfekt ljus systemet för ditt bröllop--även föra i turkos. Fråga din belysning specialist att visa dig bilder av händelser som används specialitet belysning såhär; Det kan vara ett roligt och spännande sätt att ta färgtemat ett extra steg.

Att ta bort

Ditt bröllop gynnar är ett bra ställe att införliva ditt bröllop färgtema. Tänka utanför boxen samtidigt besluta om bröllop gynnar för dina gäster. Till exempel kan du ge bort lite turkosa ljus insvept i ren brun tyg med ett turkost band. Har etiketter gjorde, eller beställa från ett företag som gör nästan allt för dig. För mer traditionella giveaways, använda förpackningar i en vacker nyans av turkos och förpackade med chokladbruna knytband. Du kan också ta bruna i ekvationen med läckra chokladpraliner. Stoppa dem i ett turkost paket med ett vitt band för en ännu enklare, men vacker, ja.