mynewspapers.net

Idéer för Trim för en vanlig vit kök gardin Panel & Valance

Idéer för Trim för en vanlig vit kök gardin Panel & Valance


En vanlig vit gardin är en bra start för en fräsch kök utseende. Dock ska du klä saker för att hålla din gardin från ser tråkig. Börjar med en vit panel och valance, ser att resten av ditt kök för inspiration om hur man kan avsluta gardinen med lämplig klädsel.

Virkade kanter

För en diskret klädsel som är också elegant och hitta virkade kantning förse din enkla vita gardiner. Välja färger för att harmoniera med resten av ditt kök. Om i tvivel, stick med en neutral. Ecru eller mocka kommer att klä upp ditt fönster behandling utan att införa alltför många nya färger på paletten. Om din bänkskiva har en marmorerad eller flammigt utseende, kan du också färga virka arbete att plocka upp en av färgerna från disken. Använda två eller tre stycken av kantning som ränder längs kanten av varje gardin. Beroende på storleken på gardinen, experimentera med balansen mellan panelerna och valance. Du kan finna det bästa till linje två eller tre remsor av virkade kanter över topp valance och en enda remsa längs botten av varje panel. För en lite livligare titt, linjen panelerna med flera vertikala remsor av virkade kantning, fördelade konstfullt.

Casual land Trim

Om ditt kök måste vissa lantlig charm, överväga vadmal alternativ för din gardin trim. Rickrack, ett flätat band med en slingrande form, ger enkla gardiner en lekfull touch. Små pom-poms är ett annat liknande alternativ. För en riktigt mysig, lättsam utseende, Välj rickrack eller pom-poms i en glad, kontrasterande färg. Till exempel, om ditt kök har ett par röda, gula eller blå accenter, plocka upp dem med klädsel i en ljus primär färg. Om du hade snarare en subtilare accent, kan du använda rickrack i en pastell eller även i vitt. Istället för att förlita sig på färg, kommer att dess textural variation lägga ytterligare en dimension till gardinen. Om du använder vitt eller en neutral färg, kan du lägga till flera rader av rickrack eller pom-poms utan att göra gardiner ser alltför upptagen.

Shabby Chic Trim

För ett kök som har massor av gamla världen flair, trimma din vita gardiner med färgrutor av ovanliga tyger. För materiella källor, överväga loppmarknader och secondhandbutiker. Du kan hitta te handdukar, dukar eller ens en stor gammal kjol ger dig perfekt skrot av tyg för en funky, antik look. Beroende på hur mycket av tyget vill du Visa, skär ett tunt band eller en bredare remsor och fästa den längs den nedre kanten av varje panel och längs valance. För en mer intressant look, skapa ett lapptäcke av några olika samordnande tyger.