mynewspapers.net

Idéer för Sweet Sixteen bordsdekorationVrida sexton innebär att kunna driva och vara bara några år från det oberoende som college ger för de flesta tonåringar, men för en tjej kan det också betyda att vara gammal nog hittills och att bära smink, som är en stor sak. Hjälp din tonåring dotter fira denna milstolpe med en snygg söt sexton födelsedagsfest komplett med dekorativa hörnstenarna.

Glamour

Ge den söta sexton födelsedagsfest du kastar en touch av glamour genom att skapa hörnstenarna med en touch av glitter. Spraya pelare ljus i olika storlekar med sprejlim. Rulla ljusen i en tallrik med glitter tills de är helt belagda. Ordna ljusen på en fancy tallrik med den största av ljusen i centrum av en tiara placeras i mitten av fatet. Lägga ner ett tunt lager av vit sand innan ljusen i tallrik svalna vaxet snabbare som håller tallrik cool. Blanda en liten vit glitter med sanden för ännu mer glitter.

Verkligen Sweet Sixteen

Sätta den "sweet" i en sweet sixteen med en härligt färgglada godis mittpunkten. Fyll alla olika typer av glasburkar med olika sötsaker. Fyll burkarna med färgglada godis som lakrits, klubbor och Gelékonfektyr. Fyll några mindre burkar med lager av olika färgat socker. Lägg till sofistikerade belysning till mittpunkten av heta limning bitar godis på pelare ljus och placera dem på pelaren Ljusstakar grupperade i bland burkar. I slutet av parten ge varje flicka en presentpåse hon kan fylla med några av de överblivna sötsaker att ta hem som en part tjänst.

Beep Beep

Vrida sexton innebär att äntligen köra för många tjejer, så införliva den nya friheten i hennes parti hörnstenarna. Bygga en falska tre nivåer kaka använda frigolit skivor i olika storlekar. Täck varje disk med filt och former från filt så att det ser frostat. Göra jobbet glasyr på den falska kakor åtminstone lite på girlie sidan. Sedan, översta tårtan med en liten leksaksbil, helst en som passar med temat girlie. Slutligen, på varje lager av kakan, placera några små ramar med plånbok-storlek bilder av födelsedagsbarnet genom åren.