mynewspapers.net

Idéer för svart vit & röda vardagsrumVardagsrum i rött, vitt och svart energigivande. Beroende på din stil, kan du göra rummet djärva och dramatiska eller elegant och smakfull. Art Deco och kinesiska stilar både passar den svarta, vita och röda färgpalett. En röd accent vägg är vågad, samtidigt lägga smidesjärn drar i rummet mot en gotisk tema. För att tämja rummet, lägga till stänk av neutrala grå eller andra jordfärger.

Plädar och kuddar

Sprucing upp en stark färgkombination som rött, kräver svart och vitt djärvt tänkande. Om dina färger är oftast i fasta ämnen, sedan lägga till en röd, svart och vit tartan kasta på baksidan av en soffa eller en stol. Om din soffa och stol redan har ränder eller kontroller, lägga till kuddar och plädar som är solida färger. Bedöma ditt rum och beslutar om du har för mycket rött, för lite eller lagom. Detta hjälper dig att bestämma vilka färger och mönster av kuddar att lägga till. Lägg till grå eller dammiga naturliga färger kuddar för kontrast.

Tillbehör

Om du bara har några stora objekt som är röda i ett rum, lägga till bitar av rött i resten av rummet för att blanda färg i det större rummet. Några siden rosor i en svart vas, en liten röd hängande väv eller en grundläggande röda rum matta kommer att blanda röda i hela rummet utan att vara överväldigande.

Accent vägg

Måla en kort vägg, eller bara en del av väggen, i en mörk röd färg. Alla röda väggar skulle göra rummet känner mycket liten, men använder endast en liten del av väggen i ljusaste färg kommer att blanda färg val tillsammans. Att placera vita möbler eller tillbehör mot en röd vägg kommer verkligen få tillbehör pop.

Smidesjärn eller svart emalj

Om du behöver dra svarta tillsammans i ditt rum, lägga till objekt av smidesjärn. Wall lampetter, lampor, metall och glas tabeller, vin karaffer, ljusstakar, spis täcker och verktyg kan allt göras från smidesjärn. Ett annat alternativ att ta fram svart tillbehör är att gå med högblank svart i tavelramar, bonader, spegel kantning och tillbehör. Svart emalj har en mycket orientalisk känsla till det, och du kan dekorera rummet i kinesiska motiv genom att lägga till emalj och silke screening paneler framför TV eller stereo området.

Accent med guld

Om vardagsrummet rött, vitt och svart är alltför skarp brytning med guld. Guld kompletterar de flesta färger och kommer mellow en fet rum. En guld matta i hörnet, guld på spis surround, guld vägg plattor och guld skålar kan mjuka upp ditt ljusa rum samtidigt lägga lite av klass. Du är inte begränsad till bara guld heller. Mässing föremål, såsom lampor, kommer att matcha din rött, vitt och svart inredning också.

Kontrast

Eftersom svart och vitt går med någon färg, kan du komma undan med att lägga till en fjärde accentfärg i rummet. Färgen är i det här fallet inte lika viktigt som intensiteten eller styrka. Eftersom röda är sådan en stark färg, måste du matcha din röda med kontrast färg intensitet. Om din red är en juvel ton, gå med emerald eller safir kontrast färger. Använda en färg hjul och plocka färger på samma cirkeln och mittemot nyans av rött som du matchande.