mynewspapers.net

Idéer för svart ljus målningar

Idéer för svart ljus målningar


Svart ljus målningar är ett enkelt sätt att krydda upp vilket rum som helst eller hänga ut område. Till skillnad från vanliga målningar, när sätta under en UV-ljus, glöd dessa målningar ljust. Färgerna visas levande och fluorescerande. Det finns många alternativ för att skapa en intressant svart ljus målning av din alldeles egna.

Ämne

Det första steget i att skapa en svart ljus målning är att välja ämne du vill måla. Scener av rymden och planeter är gemensamma ämnen för UV reaktiv målningar på grund av deras nyckfull kvalitet. I svart ljus, kommer att stjärnor och planeter lysa starkt från den omgivande svärtan utrymme. Djur är också med i svart ljus målningar ofta. Starka djur som björnar, vargar och tigrar skapar en känsla av makt, medan andra djur, som bläckfiskar och fjärilar ge en visuellt intressant delikat känsla.

Grundmaterial

De flesta målningar har slutförts på en bit duk sträckte sig över en träram, dock kan du göra din svart ljus tavla på andra material. Affisch papper är ett bra val eftersom det är tillgänglig och billig att få. Vitt papper skulle glöda ljust, som kanske eller kanske inte utseendet du går för. Om inte, svart papper är också ett alternativ som neon-färgade papper. Sammet är ett annat material kan du måla på, som skulle skapa en texturally intressant målning.

Media

För att skapa en framgångsrik svart ljus målning, måste du ha färg som lyser i UV-belysning. Vit färg för de flesta sorter oftast lyser i UV-ljus. Många fluorescerande färger såsom lime grön, varm rosa och ljus gul är UV reaktiv, men inte alltid. Du kanske vill köpa en liten flaska färgen att testa den. UV reaktiv färg är tillgänglig på marknaden i många färger som lyser intensivt under ett svart ljus, men denna typ av färg är mer kostsamt.

Teknik

Det finns flera typer av målningstekniker som skulle se bra när de används i en svart ljus målning. Den mest uppenbara som använder en pensel för att skapa en realistisk stil av arbete. Detta är det bästa valet när du arbetar med ett ämne med många detaljer. Det andra alternativet är att använda schabloner. Du kan köpa färdiga stenciler eller skapa några av dina egna. Med schabloner kan du lager formerna och skapa en 3D-letar efter målning. Du kan också använda en stänk teknik för att göra en unik och dramatisk målning.