mynewspapers.net

Idéer för strand tema bröllopinbjudningar

Idéer för strand tema bröllopinbjudningar


En strand bröllop är en perfekt möjlighet att röra sig bort från traditionella formaliteter och har den tillfälliga eller rustik bröllop du alltid velat. Använda inbjudningar som återspeglar typ av bröllop du vill ha. Detta är ett bra sätt för att ge gästerna huvuden upp om vad som väntar på den stora dagen. Handgjorda inbjudningar kommer att gå den extra milen att förmedla en frigjorda, ung vibb.

Stranden vykort inbjuda

Ett vykort stil bröllopsinbjudan ger en stor möjlighet att lägga till en tropisk bilden som gör att dina gäster längtar efter sol, hav och sand stränder. Använd ett gammaldags sepia foto för en elegant effekt eller en mättad färg bild för en rolig semester vibe. Ett foto av det lyckliga paret med beach bakgrund fungerar också bra. Se till att vykortet är tillverkad av högkvalitativt papper och innehåller dekorativa kanter runt bilden. Placera "spara datumet" texten ovanför bilden och bröllop datum nedan. Design på baksidan av inbjudan som du skulle en normal vykort med ytterligare detaljer och mottagarens adress.

Sjöstjärna inbjuder

Använd en standard bröllop inbjuder och placera inne en dekorativ matchande kuvert. Vira ett stort band runt kuvertet och använda en limpistol att fästa en sjöstjärna knuten av bågen, för en dramatisk men elegant, beach-tema yta. Skicka den ifyllda inbjudan dekorativa bashögtalare. Kom ihåg att plocka ett band som matchar din bröllop färger.

Sand Vial inbjuda

För en verkligt beach-tema inbjudan, ersätta sjöstjärnor med en flaska av sand. Vira ett stort band runt din traditionella bröllop inbjudan och knyt framtill i en båge. Välj en injektionsflaska som innehåller bara en typ av sand eller du kan välja en dekorativ sand flaskan med färgglada lager och bilder tillverkade vid sidan av glaset. Bifoga sand flaskan till en tråd och sy på undersidan av den båge knut. Flaskan bör hänga omkring en tum under Knut av fören. E-inbjudan till gäster i en liten låda.

Stranden grafik

Använd vanligt, gräddvit bröllop inbjudningar; plocka ut beach-tema grafik och inbuktningar ut på inbjudan, för en rolig och färgglad tillägg till en annars traditionellt utseende. Alternativ kan omfatta en stor Palm som omger texten i inbjudan, snäckskal eller fisk.

Flip-Flop inbjuda

För en rolig inbjudan som är särskilt lämplig för ett yngre par, har "spara datumet" texten tryckt på flip-flop formade kort. Limma korten på baksidan av en faktisk flip-flop för en snazzy inbjuda som dina gäster kommer att komma ihåg. Mail-bevis bjuda, använder du en liten flip-flop storlek låda och placera ett ark gräddfärgade vävnad inne. Lägg till flip-flop i boxen och täck med små polystyren bollar. Täck med läskpapper och placera locket på lådan.