mynewspapers.net

Idéer för står för choklad klubbor

Idéer för står för choklad klubbor


Choklad klubbor är en populär tjänst för bröllop, duschar och födelsedagskalas. Om du gör hemlagad klubbor eller köpa dem från en leverantör, behöver du en plats att visa dem på din händelsen. Placera dem platt på ett bord är ett sätt att presentera dem, men eftersom de kommer att spola med bordsskiva, de kan förbises. Visar dem i ett stativ är ett bättre val och du kan skapa din egen står som är anpassade för att återspegla temat för din fest.

Blomkrukor

Små blomkrukor kan användas som står för choklad klubbor. Välja Dekorativa blomkrukor som symboliserar din fest. En annan idé är att köpa vanligt krukor och måla eller dekorera dem för att matcha temat för ditt evenemang. Att ha klubbor stå upprätt i krukor, limma en blommig styrofoam boll i potten och därefter hålla dyker i skummet. En stor blomkruka kan användas för att visa alla klubbor eller du kan använda flera små krukor, varje anläggning flera dyker. Du kan placera en liten blomkruka fylld med choklad klubbor på varje bord.

Dekorativa burkar

Dekorativa burkar kan köpas i många dollar och hantverk butiker. Leta efter de som går med ditt parti tema. Till exempel burkar med rocking hästar skulle vara lämplig för en baby shower och burkar med blommor skulle fungera bra för en brudkläder dusch. Placera en bit blommig frigolit i tenn, säkra den med dubbla dubbelhäftande tejp placeras på undersidan av skum. Sätt in choklad klubbor i skummet till skapa en visning. Placera en burk på varje bord på ditt evenemang.

Radbruten Box

Inslagning en låda med papper återspeglar ditt tema är ett enkelt sätt att göra ett stativ att Visa choklad slickepinne favörer. Välj ett urval av små lådor, eller en stor låda. Köp omslagspapper papper eller hantverk som matchar din händelse tema. Till exempel, du kan välja papper med ljus eller ballonger för en födelsedagsfest eller till en examensfest kan du välja avläggande av examen-tema papper. Använda små vikter för att väga ner rutan för att förhindra det tippar. Gör hål i för att hålla klubbor innan du Vira den. Wrap rutan och infoga klubbor genom papperet och i hålen i rutan.

Liten vas eller burk

Använd kort, brett vaser eller burkar som står för din choklad klubbor. Du kan använda färgat glas, klart glas, Etsat glas, keramik eller keramik bitar. Fyll i valda behållaren med färgat glas kulor eller små stenar. Hålla sig klubbor direkt in i vas eller burk, mellan kulorna eller stenar som hjälper dem att stå upprätt. Visa de fyllda behållarna på borden på din fest.