mynewspapers.net

Idéer för snabb Pinewood Derby bilar

Idéer för snabb Pinewood Derby bilar


Redo, sätta, gå! Pinewood Derby race är en Boy Scouts of Americas premiären händelser för Cub Scouts. Varje år, tillbringa Cub Scouts och deras vuxna partners veckor inför loppet. Om du bygger en pinewood derby bil, finns det olika tekniker för att ge dig en kant i loppet. Smörj dina hjul och axlar eller släta hjulen att öka hastigheten på din bil.

Smörja! Smörja!

Att sätta smörjmedel på axlar och hjul av pinewood derby bilen är en av de bästa sätten att minska friktion och öka hastigheten på bilen. Det finns många grafit smörjmedel märken som endast ska tillämpas på området för axeln nära ratten. Problemet med grafit smörjmedel är att de oftast bära efter några tävlingar. Det finns flera smörjmedel varumärken som innehåller raffinerad film olja, som håller hjulen smörjas mycket längre än grafit märken. Dock på många möter är endast grafit smörjmedel tillåtna. Kontrollera vilket smörjmedel är tillåten innan Möt.

Skäm bort axlarna

Axlarna på bilen behöver några fungerar för att säkerställa att de är kapabla till toppfart. Kontrollera att axeln har varit slipas eller poleras ner, särskilt nära där hjulet är fäst. Detta är en av de största områdena i friktion på pinewood bilen. Efter detta, testa bilen för att se om det kommer ras rakt ner på spåret. Om bilen veers ur den rak kursen, måste du justera axlarna. Du kan behöva flytta axel hål eller axeln själv. Detta kommer att hjälpa bil ras snabbare till mållinjen.

Perfekta hjulen

Pinewood bil hjulen behöver lite extra uppmärksamhet att få dem redo att skynda till mållinjen först. Sand ner eller polska hjulen så att de är så mjuka och runda som möjligt. Det finns många skräddarsydda verktyg tillgängliga som är speciellt gjorda för smidig och runt hjulen på pinewood derby bilar. Släta hjul mycket noggrant eftersom om de är slipas bort för mycket, kommer de bli skeva och sakta ner bilen.