mynewspapers.net

Idéer för småbarn fritidsgårdar

Idéer för småbarn fritidsgårdar


Fritidsgårdar är ett sätt att hjälpa småbarn lär socialisering. Många fritidsgårdar innebär gratis speltid och sociala tid för föräldrar. Delta småbarn i strukturerade aktiviteter som lär ut olika ämnen och låt dem utforska världen. Överväga lekgruppen verksamhet att tar barnen till spännande platser, engagera dem i praktiska hantverk och uppmuntra fantasifulla spel.

Utomhus idéer

När solen är ute, är det roligt att ta en liten knatte lekgruppen utanför för vissa utomhusaktiviteter. Småbarn kan njuta av solsken, frisk luft och allt det utelek har att erbjuda. Utomhus lekgruppen aktiviteter behöver inte avnjutas endast i en offentlig park. Överväga en resa till en bondgård. Småbarn kan se djur och lära dig mer om hur företag fungerar. Andra idéer inkluderar en resa till djurparken, att lära sig om exotiska djur, en vattenpark på en varm dag eller en nöjespark för en rolig dag.

Inomhus aktiviteter

Inomhus småbarn lekgruppen idéer omfatta lite lågmäld kul för regnigt eller kalla dagar. Ordna en craft playdate en lekgruppen. Planera två eller tre enkla hantverk. Tillhandahålla material för lite intressant fri stil hantverk också. Vara säker på att ha massor av pappershanddukar till hands för att hjälpa städa oundvikliga röran. En annan inomhus aktivitet är en bok playdate. Välj två eller tre åldersanpassad titlar att läsa till gruppen. Använda dockor för att ge berättelserna liv. För en aktiv grupp av småbarn, hyra ett gym på en regnig och kall dag. Ge några bollar, hoppa rep och hula hoops för vissa freestyle fysisk aktivitet.

Tema idéer

Välj ett tema för ett småbarn lekgruppen. Teman få kontinuitet till händelsen och hjälpa direkt beslut, inklusive berättelser, hantverk, spel och även snacks. De flesta barn som buggar. Några buggar är läskiga och crawly. Några är söt. Välj en historia, som "Miss Spider's Tea Party," av David Kirk. Lägga till ett hantverk, som att göra nyckelpigor. Göra en nyckelpiga genom att måla en rock röd, svarta fläckar och googly ögon. Spela enkelt bugg-tema, till exempel en spindel gatsopare jaga. Servera selleri med jordnötssmör (se till att ingen är allergisk) och russin fast på, även känd som "Myror på ett Log" mellanmål. Andra tema idéer omfatta säsonger, semester och favorit sagor. Bland annat kostymer och fantasifulla speltid till tema lekgruppen datum.

Speciella evenemang

Håll en dans för småbarn. Spela livlig musik och tillåter barn att bära dans-inspirerade kläder. Ge små troféer eller band till alla tävlande. En talangjakt är ett annat sätt att visa upp barns talanger och ge dem praktiken utför inför en publik. Hyra en speciell gäst, som en clown, barnens musiker eller en karaktär konstnär, att besöka lekgruppen och utföra för barnen,