mynewspapers.net

Idéer för små kärlek presenterLiten kärlek presenter behöver inte överensstämmer med godis, blommor och andra kliché token av tillgivenhet. En gåva behöver inte kosta en massa pengar för att visa att du har en massa kärlek till den speciella personen i ditt liv. Om du behöver idéer för små, enkla gåvor som kan köpas för några andra tillfällen än eftersom du vill uttrycka dina känslor, helt enkelt fråga dig själv, "vad är min kärlek hjärtas önskan?"

Att välja gåva: titta och lyssna

Att välja den perfekta kärlek gåvan betyder att vara medveten om din älskade 's personliga smak, hobbies och vanor. Du kanske inte inser det, men hon ger dig en tyst kö när ni två är shopping och hon pausar lukt en parfym som hon har för avsikt att köpa sin nästa lönecheck. Han kan nämnas att han är angelägen om att läsa en bok av sin favoritförfattare--när det kommer ut i softback edition, det vill säga. Gör din kärlek gåva oväntade och grundligt uppskattad genom att köpa parfym eller boka--på den sly, naturligtvis. Inget säger "Jag älskar dig innerligt" än märker när din älskade önskningar en liten varelse komfort som du kan ge som en överraskning i slutet av dagen. Samlar den speciella personen i ditt liv något? Vara det frimärken, snowglobes, speldosa eller film DVDs med hennes favorit skådespelare eller regissör, kan du Visa din kärlek genom att i hemlighet jaga dessa skatter ner och presentera dem på ett sätt som är minnesvärd och unik. En collector's edition av "Bladerunner" råkar bara"" vara i DVD-spelaren när han trycker på "play"-knappen. En ny snowglobe dyker mystiskt upp på din älskades collector's hylla. Om din kärlek gåva har en improviserad presentation, ju mer det kommer att komma ihåg-- och värderas.

Gåvan av erfarenhet

Ett tecken på kärlek behöver inte vara ett konkret objekt. Du kan visa att du bryr dig genom att ge gåvan av erfarenhet. Har hon alltid velat ta ett yogapass? Överraska henne med en gåva pass på en lokal yogastudio. Kanske har han alltid velat lära sig att rulla sin egen sushi eller göra sin egen pasta. Ett förbetalt inträde i en matlagning klass på en lokal gourmet market eller matlagning skolan gör en utmärkt gåva-- och ännu bättre när det är för två. Vänd ner en annan fredag kväll med ingenting att göra med din kompis utom kanal surf och beställa pizza? Överraska henne med förbetalda biljetter till en premiär för en film hon är döende för att se. Har biljetter till lek, rockkonsert eller idrottsevenemang denna morgon levereras till hans kontor. Små gester kärlekens roll mycket mer när de visar tanke och möda-- och när du bevisa att du lyssnar till din älskade 's önskemål.

Gåvor som visar du minns

Det finns en tid i varje relation när du inser att detta är den person som du vill göra ett åtagande--kanske det ett särskilt datum under din uppvaktning. Återupplev datumet genom att ta henne till restaurangen du gick till. Ta honom på en promenad i samma park eller beach där du upplevt din "han är en" stund. Även om ni var hemma en regnig dag med dig kokkärl av dina berömda chili, kan detta ögonblick återskapas och förvandlas till en särskild kärlek gåva som alltid kommer att vara värdefull. Kanske är det dags att göra din lilla kärlek gåva till en kvardröjande stund din älskade kommer alltid skatt genom att berätta för henne hur du kände alla dessa år sedan. Presenter behöver inte komma i en stor låda bunden med en rosett att få ett genomslag. En liten kärlek gåva som visar du ihåg speciell ögonblicken i ditt förflutna berättar din älskade inte att även du uppskattar kontinuum av din relation, du har glömt det svindlande, uppiggande känsla av första falla i kärlek.