mynewspapers.net

Idéer för små badrum Remodel med mörka plattorMörka plattor i grått, svart eller lila kan ge ett badrum utrymme ett exklusivt utseende. Det finns många intressanta sätt att mörka plattor på golv eller väggar. Ett litet badrum har en hög kvalitet utseende, om du tar tid att planera. Det är viktigt att använda fixturer och kranar som är dyrare i ett litet badrum. Allt kommer att visa upp mer i ett litet utrymme, så investera i de bästa materialen du har råd.

Blanda mörker med ljus

Skapa ljus i det lilla utrymmet under den ursprungliga designen. Till exempel skiss utrymme att inkludera en stor spegel på en vägg eller ett stort fönster. Lägga till mörka plattor kan göra utrymmet verkar mindre om du inte använder några tekniker för att utöka utrymmet. Exempelvis om du använder 9-tums svart blankt kakel på golvet, lägga till skarp vit injekteringsbruk för att förstora ytan visuellt. Installera en blandning av mörka och ljusa plattor på en diskbänk fåfänga också.

Ingjuta väggar med ljus

Använd lätta material på de flesta av utrymmena som väggen. Du kan till exempel använda ljus bruna plattor på tre av väggarna och golvet. Men du kan skapa en fjärde vägg med ljus ljusbrun plattor varvas med mörka ljusbrun plattor. Använda några mörka bruna plattor i golvet mönstret, också. Försök för att knyta allt tillsammans med kanel-färgade handdukar.

Använda juvel toner

Du kanske vill skapa en mycket konstnärligt badrum. Användning, till exempel 6-tums vitt kakel varvat med djupt vinrött 2-tums plattor vände på en diagonal. Genom att installera små plattor i mörka juvel-toner, som djupt lila, vinröd och dark green, kan du göra ett litet badrum golv en sann konstverk. Lägg till dessa mörkare juvel-tonade färger runt överkanten av en 5 fot hög vägg av vitt kakel. Måla upp hälften av vita rummet, men Använd handdukar i olika jewelled-tonade färger för att matcha de mörkare plattorna.

Lägg till mörka plattor golv

Grå plattor kan ge en slatelike finish. Använda texturerat, mörk grå plattor på golvet i ett badrum med vita väggar och vita fixturer. Installera borstad nickel kranar och handtag för att harmonisera med de grå plattorna. Använda ljus grå och skarp vitt badlakan tillsammans för en högteknologisk Bad design.

Funktionen fåfänga väggytor

Sätta fokus på vanity sink väggen. Fåfänga området bör vara i fokus för alla badrum, så använd mörka kakel för att rikta uppmärksamhet på detta utrymme. I ett litet badrum, kan du lägga till svart, brun eller vinrött kakel på väggen börjar ungefär 12 inches ovanför diskbänken utrymmet. Installera ett avsnitt av mörka plattor ca 2 fot hög från vänster till höger över denna mur. Lägga till en utsirad spegel ovanför den uppmärksamma ytterligare fåfänga väggen.