mynewspapers.net

Idéer för skrämmande hemsökta hus rekvisita

Idéer för skrämmande hemsökta hus rekvisita


Halloween är en spooky fest som sker en gång om året. Människor skapar traditioner som bidrar till att spänningen till semester, inklusive planering upplevelsen av ett spökhus. Om du planerar att skapa ett spökhus för din part gäster eller för Bus eller treaters denna Halloween, du behöver en mängd skrämmande rekvisita. Skrämmande Halloween rekvisita är tillgängliga för alla budget.

Bubblande kittel

Häxans kittel är ett populärt skrämmande prop för Halloween dekorationer. Du kan skapa denna effekt med en stor svart gjutjärn gryta, grön LED-lampor och torr-is. Placera de LED-lamporna på botten av din gjutjärn potten. Ta en medelstor skål och fyll den med torr-is. Var noga med att använda handskar vid hantering av torris. Täck isen med vatten, skjuta isen under med en spatel vid behov. Sätt skålen inuti gjutjärn kitteln. En rökig dimma kommer bubbla upp, skapa en kuslig glöd.

Falska blod

Gummi knivar droppande med falska blod är ett bra alternativ för din Halloween rekvisita. Du kan placera knivarna i fönsterbrädor eller i en stor docka ligga ensam i ett hörn. Använda röd karamellfärg och tunga majssirap för att uppnå detta. Detta är ett billigt alternativ till att köpa falska blod från en kostym butik. Resultatet kommer att bli en ljusare röd än professionella falska blod, så placera stöttan i ett svagt upplyst område att ge det en mer realistisk utseende.

Mus i råttfälla

Köp en falska musen och placera honom i en råttfälla i ett väl upplyst område i din spökhus. Denna detalj kommer inte märkas av alla, men de som känner igen denna subtila prop kommer att hoppa tillbaka i skräck på oväntade döda djur. Andra djur kan användas, men falska möss med päls brukar titta mycket autentisk och är lätta att hitta.

Ghost illusioner

Om din budget tillåter, kan du köpa ett spöke illusioner projektor från Halloween återförsäljare i ditt område. Ghost projektorer kan göra en uppenbarelse verkar vara stiger från en grav utanför ditt hem eller går genom en vind i ditt hem. Inrätta en skärm, ångtryck lakan eller vit plast barriär så att bildspelet prognoserna klart när inställda.