mynewspapers.net

Idéer för skolan Club främjande

Idéer för skolan Club främjande


Skolan klubbar är ett bra sätt för likasinnade studenter att lära av varandra, utforska deras intressen, nätverk och få vänner. Skolan klubbar är om sammanför studenter, varför det är viktigt att främja och öka medvetenheten om en klubb så att blivande medlemmar vet att de är välkomna.

Affischer

Affischer är en enkel, lätt och roligt sätt att låta alla på skolan vet om en klubb. Tre eller fyra medlemmar arbetar tillsammans kan enkelt göra tillräckligt affischer--förmodligen om fyra till sex, beroende på storleken på din skola--att få låta andra studenter vet om klubben. Att göra affischer är också en stor aktivitet för medlemmarna i en små eller nya klubb att lära känna varandra. Affischer kan vara så konstnärliga och dekorativa club-medlemmar vill, men affischerna måste vara lätt att läsa och ge specifik information som kommer att hjälpa andra elever engagera. Klubbmöte datum, tider och platser bör på affischen, tillsammans med några andra uppgifter om natur och mål för klubben.

Media släpper

Om din skola som en studenttidning, skriver ett kort pressmeddelande som kan skrivas i uppsatsen. Pressmeddelandet bör innehålla lite information om klubben och detaljer på möten. Ett bra pressmeddelande har en rubrik, ett meddelande som får rätt till punkten och vanligtvis kör 200 till 400 ord. Media Pressmeddelanden kan också ges till skolans lärare och instruktörer. Be lärarna att göra ett tillkännagivande om din klubb i sina klasser. Detta är också ett bra sätt att nå ut till instruktörer, som kanske vill bli inblandade i klubben.

Media Pressmeddelanden och verksamhetsmål

Allt du behöver för en part som är lite bra musik, läckra snacks och ett ställe att umgås. Uppmana alla att en part i stället för en första klubbmöte. Att göra vänner och prata om gemensamma mål hjälper nya och blivande medlemmar bygger sammanhållning och arbetsrelationer. Främja din fest genom att dela ut flyers eller sätta upp affischer. Klubbens medlemmar bör arbeta tillsammans för att skriva en klatschig slogan eller verksamhetsidé. En verksamhetsidé är bara några meningar som beskriver de grundläggande metoder och mål att en klubb är tillägnad att fullfölja. Mission-satser är allmänt brett. Mission uttalanden kan inkluderas i pressmeddelanden, affischer och flyers för händelser. Mission uttalanden kan användas för att uppmuntra diskussioner vid möten och se till att alla är på samma sida. Här är ett urval av en bra uppdragsbeskrivning för en student miljömässiga klubb: "Summerville hög projekt jorden är engagerad i att främja medvetenheten om miljöfrågor och hållbar program på Summerville High School genom samhällsengagemang och ekologisk utbildning."