mynewspapers.net

Idéer för skåp ovanför ett kylskåp

Idéer för skåp ovanför ett kylskåp


Konvertera det lilla utrymmet ovanför ett kylskåp till en effektiv vrå med skåp att öka ditt kök lagringsutrymme. För att avgöra vilken typ av skåp installera ovanför kylskåpet, Tänk på vad du tänker använda utrymmet för. Detta är en funktionell utrymme att förvara torkade livsmedel eller kök objekt, till exempel rätter, brickor och porslin som inte är avsedda för dagligt bruk.

Stil

Titta hur du vill använda ditt skåp för att bestämma deras stil. Om du planerar att lagra dekorativa objekt, välja skåp utan dörrar eller med glasdörrar till göra den en showcase. För mat och allmän lagring, installera skåpdörrar på skåpen att dölja vad som finns av dem. Om du vill visa en dekorativ maträtt uppsättning eller en konstnärlig kök samling, installera en skåp lösning utan dörrar att visa vad som finns inuti.

Mat lagring övervägande

Eftersom kylskåpet genererar en låg mängd värme under användning, tänka på typerna av livsmedel som lämpar sig för lagring ovanför den. Kortsiktiga livsmedel, såsom spannmål, pasta och tomat sås burkar kan lagras i dessa varma skåp. Konserver och färskvaror, som bröd och bakverk har en kortare hållbarhetstid om lagras i skåpen.

Blanda med befintliga skåp

Samordna utformningen av skåpen ovanför kylskåpet med resten av köket skåp. Skåpen fungerar bra när de smälter perfekt med resten av köksluckor.

Design kreativitet

En mer komplex design är att välja ett skåp pjäs som kontrasterar befintliga skåp men på ett elegant och iögonfallande sätt. Lösningen kan vara mer utsmyckade än resten av skåp, bära med sig några av de utsmyckade funktionerna av kökets brännpunkt element. Till exempel om köket har en dekorativ ö som sticker ut från resten av köket, använda några av de dekorativa funktionerna i skåpet ovanför kylskåpet att ge det en ovanlig karaktär och lägga till en individualiserad twist i kökets design. Som ögat reser runt i rummet, ansluter det intresse av det kabinett med designintresse av ön.

Dekorativ belysning

Om du installerar pocket skåp belysning, kommer dekorativ men funktionella kök bitar på displayen endast accent kökets inredning med stil och karaktär. Denna belysning funktion kan lämnas på att ge köket en touch av atmosfär när andra ljuset är avstängd.