mynewspapers.net

Idéer för saker att göra & sälja

Idéer för saker att göra & sälja


Om du är en stay-at-home förälder eller helt enkelt en person som vill tjäna lite extra pengar, finns det en mängd olika objekt som du kan göra och sälja för att tjäna en sekundär inkomst. Vilka typer av produkter du väljer att sälja beror på dina intressen och hur mycket du kan investera i att få dina produkter tillverkade och främjas.

T-Shirts

Om du njuta av konst, speciellt grafisk design, kan skapa en egen linje av T-shirts vara det idealiska deltid affärer företaget för dig. Likaså om du är en amatör fotograf, kan du också placera ditt arbete på T-shirts till salu. Du kommer att behöva köpa utrustning och förnödenheter för att skapa din T-shirts. Det finns flera metoder för att skapa T-shirts, som att använda en värme press eller silk screening utrustning. En mycket mer kostsam process innebär att man använder en direkt till plagget maskin. För en lägre kostnad alternativ, ta en titt en online företag som CafePress, Zazzle eller liknande företag som tillåter dig att ladda upp bilder till salu för en liten avgift eller, i vissa fall gratis. Du får en procentandel av vinsten av varje försäljning. Behöver du fortfarande att marknadsföra dina T-shirts, men dina skjortor kommer att få några exponering genom webbplatser sig så länge som du lägger till lämpliga nyckelord eller "taggar."

Smycken

Att skapa smycken, för craft sinnad person, kan vara en lukrativ verksamhet att fortsätta så länge som du tillbringar tillräckligt med tid marknadsföring dina skapelser ordentligt. Att skapa unika bitar som vädjan till särskilda demografiska grupper kan hjälpa till att identifiera ditt arbete i ögonen på konsumenterna. Överväga att skapa en webbplats för dina smycken där kunder kan köpa dina smycken direkt. Måste du ställa in ett handelskonto genom din bank eller logga in med ett online-företag som PayPal.

Klädkollektion

Om du gillar sömnad, stickning eller virkning, överväga att skapa produkter baserade på din hobby. Att skapa en överlägsen produkt är viktigt, men vad är lika viktiga är utveckla ett varumärke och sedan få din produkt visas för den mest benägna att köpa från dig. Medan du kan ofta hitta butiker i din stad som kommer att bära din linje för en andel av vinsten, också överväga online webbplatser som Etsy som möjligt för dig att sälja dina kläder och tillbehör.